Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Stana Alexandra számtalanszor felperzselte már a színpadot a TV2 táncos show-műsorában, de a való életben sincs oka panaszkodni: friss fotóján egy párducmintás bikiniben pózol, amit imádnak a követői. 
  • Pápai Joci nem akármilyen meglepetésben részesült évfordulója alkalmával. A híresség és felesége pontosan két évtizeddel ezelőtt fogadott egymásnak örök hűséget. Az X-Faktor leendő műsorvezetőjét a felesége egy egyedien felmatricázott, királykék Ladával lepte meg. 
  • Igazán szeretnivaló gyerekkori fotót mutatott magáról Tornóczky Anita, aki 45 évesen hamarosan világra hozza első gyermekét.
  • Szabó Zsófi nem rejti véka alá érzéseit, különösen, ha gyermekéről van szó. A 35 éves műsorvezető ritkán mutatja meg hatéves kisfiát, Mendelt, most azonban kivételt tett. A gyönyörű tévés kedden Instagram-oldalán mutatott meg egy megható pillanatot, amit az utóbbi napokban élt éltek át. 
  • Jason Statham és párja, Rosie Huntington-Whiteley Malibu egyik strandjára vitte le a gyermekeiket, Jacket és Isabellát. Az édesanya végül egy több fotóból álló bejegyzést tett közzé az Instagramon a családi napról. 
  • Gryllus Dorka megmutatta néhány nappal ezelőtt Németországban debütáló filmjének fotóját, melyen szinte alig ismerni fel őt, annyira megtört, komoly arcát mutatja a kamerának. A fénykép mellett pedig csak úgy záporoznak az elismerések és gratulációk rajongóitól és követőitől.

(Borítókép: Gryllus Dorka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)