Olvassa el ma is, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Cardi B ismét sokkolta a rajongóit, amikor bejelentette, hogy beadta a válópert férje, Offset ellen. A pletykák már régóta arról szóltak, hogy a rapper megcsalja őt, és úgy tűnik, most végleg vége a kapcsolatuknak. A válási dokumentumok benyújtása után azonban Cardi B újabb meglepetéssel szolgált: terhes, és a harmadik közös gyermeküket várják.

Cardi B az Instagramon osztotta meg a hírt, egy megható posztban, ahol kerekedő pocakját is megmutatta.

Minden befejezéssel jön egy új kezdet!

Annyira hálás vagyok, hogy megoszthattam veled ezt az időszakot, még több szeretetet, még több életet hoztál nekem, és legfőképpen megújítottad az erőmet!” – írta.

A pár kapcsolata mindig is viharos volt. Offset 2017-ben, egy koncert közben kérte meg Cardi B kezét, ami hatalmas szenzáció volt. Három évvel később, 2020-ban Cardi már egyszer beadta a válókeresetet, de aztán kibékültek és folytatták a közös életüket. Két gyermekük van, és most várják a harmadikat.

Bár Offset hűtlenségéről már régóta pletykálnak, ő mindvégig tagadta a vádakat. Most azonban nem tudni pontosan, mi vezetett a váláshoz. A rajongók izgatottan várják, hogyan alakul a sztárpár jövője, és hogyan fog Cardi B megbirkózni a válás és a terhesség kettős kihívásával.

  • Kenderesi Tamás neve 2016-ban vált ismertté, amikor a riói olimpián bronzérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban. Azóta azonban nem csak a medencében elért sikerei miatt került a figyelem középpontjába.

Kenderesi 2018-ban a glasgow-i Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban, majd a 2019-es világbajnokságon nyolcadik helyen végzett ugyanezen a távon. Ekkor azonban nem csak sporteredményei miatt került reflektorfénybe: a dél-koreai rendőrség szexuális zaklatás gyanújával előállította egy 18 éves lány panaszára. Bár Kenderesi elismerte, hogy hozzáért a lány fenekéhez és elnézést kért, a szexuális zaklatás vádját visszautasította. Az eset miatt pénzbüntetést kapott, és a Magyar Úszószövetség írásbeli megrovásban részesítette.

A 2021-es budapesti Európa-bajnokságon Kenderesi Tamás újra bizonyított, bronzérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban. A tokiói olimpián negyedik helyezést ért el, a 2022-es világbajnokságon pedig hatodik lett. Ugyanebben az évben vállsérülése miatt ki kellett hagynia az Európa-bajnokságot. 2023-ban újabb nehézséggel kellett szembenéznie: doppingvétség gyanúja miatt indítottak eljárást ellene, amit Kenderesi Tamás egy adminisztrációs hibának tulajdonított és tagadta a vádakat. Az ügy még mindig folyamatban van, mivel a Nemzetközi Sportdöntőbíróság még nem tűzte ki a tárgyalás napját.

Az utóbbi időben az Kenderesi Tamás nem sokat posztolt a versenymedencéből, legutóbb a kaposvári Virágfürdőből tett közzé egy képet. A fotón alig lehet felismerni az úszót, aki így írt a posztban: 

Jó ez a víz meg minden, de higgyétek el, szívesebben készülnék most a közelgő olimpiára!

Úsztam pár métert nosztalgiából, és visszaemlékeztem, milyen nagy utat tettem meg az úszásban. Amikor visszaúsztam a többiekhez, láttam Anya könnyes arcát. Tudtam, ő is arra a 20 évre gondolt… Most már egy ideje nagyon nehéz. DE! Bízok benne, hogy győzni fog az IGAZSÁG! Én készen állok bizonyítani.”

  • Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra nemrég ünnepelték harmadik házassági évfordulójukat. Hihetetlen, hogy már három év telt el azóta, hogy örök hűséget fogadtak egymásnak és egy gyönyörű esküvővel pecsételték meg szerelmüket. A Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő, egy szívmelengető üzenetben köszöntötte feleségét az Instagramon:

„Boldog évfordulót kívánok neked, Ráczné! Életünk legjobb bulija volt az esküvőnk, durva, hogy elröppent 3 év azóta. Az egyik legkedvesebb emlékem, amikor először felébredtünk egymás mellett, mint házastársak. Szerintem minden házas ember életében megtörténik az a szenzáció faktor, amikor először férjemnek vagy feleségemnek szólítjuk a másikat. Imádtam minden pillanatát!”

  • Rihanna és ASAP Rocky végre bemutatták második gyermeküket, Riot Rose Mayers-t, aki augusztus elsején ünnepelte első születésnapját. A büszke apa, ASAP Rocky, megható családi fotókat és videókat osztott meg az Instagramján, bepillantást engedve a rajongóknak a boldog mindennapjaikba. A Blikk beszámolója szerint a képek nagy sikert arattak a közösségi médiában, és több mint egymillió lájkot gyűjtöttek össze.

Rihanna az Interview magazinnak idén áprilisban arról áradozott, hogy párjának mennyire jól áll az apaság.

Tudtam, hogy nagyszerű apa lesz.

A posztok alatt a rajongók és hírességek is gratuláltak. Az egyik kommentelő  ASAP Rocky-t dicsérte, amiért kiválóan teljesíti atyai kötelességeit.

Rihanna az Apple Music One-nak adott interjújában arról beszélt, hogy mennyire megváltoztatta az életüket a gyermekek érkezése. Ezt ASAP Rocky is megerősítette egy másik interjúban: 

Most már tagja vagyok az apák klubjának, és ez egy csodálatos érzés

– mondta. „Minden nap hazajönni a családhoz és a babához olyan, mintha a mennyországba érkeznél.”

A kis Riot gyorsan növekszik, és Rihanna elárulta, hogy már bátyja, RZA egyéves ruháit hordja, pedig még csak hat hónapos.

Talán mindenki emlékszik rá, hogy az énekesnő a 2023-as Superbowl Halftime Show-n jelentette be második terhességét, amikor fellépés közben megmutatta gömbölyödő pocakját. Ez a fellépés a történelem legnézettebb félidei előadásává vált.

Rihanna a terhességei alatt újraértlemezte a kismama divatot, és elindított egy saját kismama termékcsaládot a Savage x Fenty márkával. Azt is elmondta, hogy a jövőben több gyermeket is szeretnének, és örömmel vállalnának annyi gyermeket, amennyit csak Isten ad nekik.

(Borítókép: Rihanna és ASAP Rocky. Fotó: Getty Images)