A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Mester Tamás már több mint 8 éve visszavonult az énekléstől. Nemrég a Facebook-oldalán számolt be az elmúlt időszakról, többek között arról is szót ejtett, hogy hiányzik neki a színpad. „Ennek ellenére, hogy ezt én boldogan csinálom, nagyon hiányzik a színpad. Néha be szoktam szállni a barátaimhoz, akik klubzenélnek, de persze, csak nagyon titkosan, és akkor éneklek velük egy kicsit. Szóval nem hagytam abba, csak egy nagyon hosszú szünetet tartok nyolc éve” – mondta Mester Tamás. 
  • Korábban mi is beszámoltunk arról a pletykáról, miszerint Curtis és Judy párkapcsolata válságban van. A rapper később cáfolta a hírt, most pedig Judy-val közösen egy fotóval tettek végleg pontot a találgatások végére. 
  • Curtis bejegyzései nagyot mentek az utóbbi napokban, ugyanis a Judy-val közös fotója után egyből kisfiáról posztolt, aki most ünnepelte születésnapját. 
  • Szinte érezni a sós levegő illatát azokon a fotókon, amelyeket Jakupcsek Gabriella tett közzé az Instagram-oldalán. Ám ezen képek különlegessége nem csupán az, hogy Afrikában készültek, hanem az is, hogy teljesen látható rajtuk a lánya, akit csak nagyon ritkán mutat a közösségi média oldalain. A fotó ide kattintva látható. 
  • Gelencsér Tímea legutóbbi bejegyzésében topban és bugyiban villantotta meg kockahasát.  A csinos műsorvezető befektetett munkája megtérült, hiszen olyan alakkal büszkélkedhet, amiről sokan csak álmodoznak.

(Borítókép: Gelencsér Tímea. Fotó: Papajcsik Péter/Index)