Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Amal és George Clooney a hétvégén ismét a Comói-tónál bukkantak fel. A sztárpárt az ötcsillagos Grand Hotel Tremezzo előtt fotózták, amint éppen vacsorázni indultak. A színész felesége egy hasvillantós ruhában mutatta meg karcsú alakját.
  • Szegedi Fecsó a Sztárbox után nemrég újra visszatért az edzőterembe, és bátorkodott kihívni Molnár Áront egy mérkőzésre. A színész reagált is a kihívásra az Instagram-oldalán. „Szegedi Fecsó kihívott bokszolni a Sztárbox új évadában. Az én súlyom 80-81, nem 85, de mivel imádom a bokszot, és baromi jó kihívás lenne veled megmérkőzni, ezért a kihívás elfogadva, benne vagyok, nyomjuk, ütközzünk meg! Viszont, ha nem hozod a súlyt, egyezzünk meg valamiben. Minden plusz kilónál, ami 85 kg felett lesz rajtad, annyiszor egymillió forinttal támogatod a Loupe Színházi Társulásunkat, ezzel támogatva a független, szabad művészetet. Tehát, ha 86 kg leszel, akkor 1 misi, de ha 87, akkor már 2 misi megy a Loupe-nak... és bizony, a fél kiló is számít, tehát 85,5 kg-nál 500 rugó üti a társulat markát. Így is áll a kihívás? Várom a válaszod!” – fogalmazott a Sztárbox bajnoka.
  • Radics Gigi kislánya 2020. október 4-én született, Bella Szófia idén ősszel már négyesztendős. Az énekesnő imádja gyermekét, akit óv a nagy nyilvánosságtól, ezért csak ritkán mutatja meg. Nemrég az Instagram-oldalán osztott meg róla egy fotót. 
  • Egy évvel szülés után fantasztikusan jól néz ki Dér Heni, akiben buzog a tettvágy a Sztárbox miatt. Az édesanya a közösségi oldalán mutatta meg, hogy néz ki egy edzése.
  • A Mission: Impossible sztárját egyre gyakrabban látják együtt egy 25 éves spanyol énekesnővel. Victoria Canallel állítólag júniusban az angliai Glastonbury fesztiválon barátkoztak össze, de bennfentesek azt gyanítják, hogy a barátságból romantikus kapcsolat lett. 

(Borítókép: Tom Cruise. Fotó: Ricky Vigil M / Justin E Palmer/Getty)