Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Ördög Nóra nemrég egy különleges poszttal jelentkezett az Instagram-oldalán, ugyanis megmutatott néhány képet a Megasztár kulisszák mögötti díszletéről. 
  • Schumacher Vanda ismét egy kifejezetten figyelemfelkeltő tartalommal ajándékozta meg a rajongóit, ugyanis videón mutatta meg, hogyan készülődik a Sziget fesztiválra, miközben nem viselt melltartót.
  • A Szigorúan bizalmas című brit thriller főszereplője, Elizabeth Hurley továbbra sem tud leállni: újabb és újabb dögös tartalmat tölt fel magáról Instagram-oldalára. Legutóbbi videójában naptejjel kenegeti magát a követők legnagyobb örömére. 
  • Instagram-oldalán tett közzé egy képgalériát Palvin Barbara. A gyönyörű modell megmutatta néhány kedvenc szerelését, így többek között egy mélyen dekoltált, párducmintás miniruhában is pózolt, ami alá melltartót sem húzott.
  • Több mint 10 éve már, hogy Bajor Imre nincs köztünk, de Balázs Andinak még mindig nehéz feldolgoznia, hogy szeretett színésztársát nem ölelheti át többé. A műsorvezető szívszorító sorokkal emlékezett meg egyik kedvenc kollégájáról a Facebook-oldalán. „10 évvel ezelőtt ezen a napon jött a szörnyű hír, hogy elmentél. 10 éve minden nap hiányzol. 10 éve, hogy nem ölelhetlek meg, Mukikám. Szeretlek. Nyugodj békében, Bajor Imi” – írta a színésznő a videóhoz.
  • Kedden este Baukó Attila, azaz Azahriah különösebb biztonsági intézkedés és kíséret nélkül egy kis baráti jammelgetésre ugrott le a belvárosba. Az ingyenes koncerten Azahriah egy egészen más arcát ismerhette meg a közönség.
  • Köllő Babett is bikinire vetkőzött a nagy melegben. A legutóbbi fotóján fürdőruhában láthatjuk őt, miközben a feje fölé emel egy felfújható gumicsónakot.

(Borítókép: Balázs Andrea. Fotó: Papajcsik Péter/Index)