Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Celine Dion és csapata közleményt adott ki, miután megtudták, hogy Donald Trump és JD Vance egyik kampányeseményén az ő dalát és az ahhoz készült videóklipet is lejátszották. Az énekesnő közleményében jelezte, hogy engedély nélkül használták a dalát, majd később még hozzátette: „De komolyan, pont EZT a dalt?”
  • Varázslatos környezetben piheni ki a hétköznapok fáradalmait Lotfi Begi. A lemezlovas Horvátország egyik leggyönyörűbb városába, Abbáziába (Opatijába) látogatott el.
  • Molnár Nini és Fucsovics Márton már jó ideje egy párt alkotnak, azonban alig mutatnak valami a kapcsolatukról a közösségi oldalakon. A minap az Instagramon volt látható egy összemontázsolt videó, melyet látva le sem tagadhatnák, hogy odavannak egymásért. „You are matching my freak” – írta a romantikus utazásakról árulkodó videóhoz Molnár, arra utalva, hogy Fucsoviccsal kiegészítik egymást. A teniszező nem hagyta figyelmen kívül a posztot: ahhoz kommentben annyit írt válaszul, hogy: „Love you baby”.
  • Járai Máté és felesége Spanyolországban töltik a nyaralásukat. A Jásza Mari-díjas színész legutóbbi Instagram-bejegyzésében a spanyol emberekről áradozott. Elmondása szerint egészen más attitűd jellemzi őket, ami számára nagyon imponáló. 
  • Igazán romantikus módon vallott szerelmet a párjának Curtis. A rapper a közösségi oldalán osztott meg egy, a kedvesével, Barnai Judittal közös fotót, amelyhez egy rövid verset is költött. 
  • Szabó Erika mindössze kilenc hónappal a szülése után máris rengeteget fogyott és a törökországi nyaralásukon bikiniben csobbant a vízbe. A fotó ide kattintva látható. 

(Borítókép: Celine Dion. Fotó: Bruce Bennett/Getty)