Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Mihalik Enikőnek nem alakult a legjobban az első néhány napja, miután hazaérkezett a nyaralásból, ugyanis a nagy meleg ellenére megfázott. „Amikor hazajössz a nyaralásból, azonnal elkapod a klímabetegséget. Köszönöm Amerika, hogy az összes beltéri teret fagyasztóládává változtattad, miközben kint elmondhatatlan meleg van. Nagyszerű immunerősítő” – írta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében Mihalik Enikő.
  • „Egy tökéletes hétvége margójára” – írta sejtelmesen a bejegyzésében Sydney van den Bosch, aminek láttán sokan úgy hihették, hogy lánybúcsút, netán esküvőt ünnepelt, azonban a Blikk kiderítette, hogy a fotó egy családi hétvégén történt, de részben köze volt az esküvői előkészületekhez is.
  • Balogh Levente 28 éves lánya egy nagyon extrém ruhában vett részt a Sziget fesztiválon: Balogh Szimi párducmintás miniruhában partizott. 
  • A 72 éves David Hasselhoff az Instagram-oldalán tudatta a világgal, hogy megszületett az első unokája, akivel rögtön meg is osztott egy imádnivaló fotót. „Egy síró nagyapa. Tökéletes kislány! Wow, annyira áldott vagyok!” – írta Hasselhoff a képhez.
  • Szabó Zsófi az Újratervezés negyedik évadában csatlakozott Stohl Andráshoz. A műsor lényege, hogy nehéz sorsú családok otthonfelújítását támogassák. A Mokka műsorvezetőjének legutóbbi Instagram-bejegyzésében az látható, hogy az egyik adásban ő maga is kalapácsot ragadott. A  nem mindennapi fotó ide kattintva látható. 

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)