Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek.
  • Thomka Hanna a 2019-es Exatlon Hungary-ben tűnt fel először, majd később a műsor All Star évadában tért vissza a képernyőre. Párjával 2022-ben házasodtak össze, majd nemrég megszületett első közös gyermekük is. A büszke édesanya az Instagram-oldalán néhány nappal később meg is osztott egy fotót a kicsiről. 
  • Minden bizonnyal néhány férfi szíve összetört, amikor Gelencsér Tímea tavaly április elején bejelentette, hogy rátalált a szerelem a korábbi futballista, Simon Mátyás személyében. Nemrég közös fotózáson jártak, ahol mindketten fehér ruhába öltöztek és több szerelmes fotót is posztoltak. 
  • Szandi lánya, Bogdán Blanka alig pár hete tett közzé egy fotót a kedvesével, akit valószínűleg San Franciscoban ismert meg. Ricardoról egyelőre nem árult el túl sokat a külföldön tanuló sztárcsemete. Nemrég közétettek egy videót, amelyen az óceánparton dalolásztak, majd egy forró csók is elcsattant kettejük között.
  • Rúzsa Magdi már egy ideje nem mutatta meg a hármasikreit, most azonban augusztus 20. alkalmából egy édes fotót tett közzé közösségi oldalán, amelyen Budapest belvárosában élvezik az államalapítás ünnepét.
  • Ördög Nóráról és férjéről köztudott, hogy igazi világutazók: a műsorvezetőnő nemrég egy németországi hotelből jelentkezett be a közösségi oldalán – méghozzá bikiniben. 

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Kaszás Tamás/Index)