Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Ruszó Tibi ByeAlex mentoráltjaként menetelt a döntőig a 2019-es X-Faktorban, és bár azóta is az éneklésből él, kevesebbet láthatjuk, mint néhány társát ebből az évadból. A még mindig csak 19 éves énekes ráadásul rengeteget változott: legújabb dalának borítóján szinte alig lehet felismerni az egykori gyereksztárt. 
  • Kiszel Tünde napjainkban is habzsolja az életet, és a mai napig akadnak udvarlói is. Legfőképpen egy fiatalember csapja neki a szelet, aki rendszeresen felbukkan a naptárdíva mellett különböző rendezvényeken. Legutóbb augusztus 20-án a tűzijátékra látogattak ki együtt, ahol egy másik férfi is látható volt a társaságukban. A fotókat Kiszel az Instagram-oldalán osztotta meg. 
  • „Akasztják a hóhért!” – ezzel a felkiáltással árulta el Jákob Zoltán, hogy ezúttal ő kapott ajándékot a munkatársától. A kolléga nem akármivel lepte meg a milliárdost, hiszen egy Ferrari Purasangue-ét vásárolt neki, igaz, csak matchboxverzióban.
  • Elképesztő, mennyit változott az elmúlt évek során Polyák Lilla és Homonnay Zsolt két fia. Zsombor és Bulcsú le sem tagadhatnák, hogy testvérek, hiszen úgy néznek ki egymás mellett, mint két tojás. A színésznő az Instagram-oldalán osztott meg egy friss fotót a testvérekről. 
  • Heidi Klum visszatért a nyaralásból és azonnal belevetette magát a munkába: az America's Got Talent zsűritagjaként az Instagram oldalán mutatta meg, hogy ő maga is tehetséges, méghozzá a táncban.
  • Horváth Gréta ezúttal egy olyan felvételt tett közzé az Instagram-oldalán, amelyen egy összecsomózott ingben, farmer rövidnadrágban és fekete bőrcsizmában mutatta meg vékony alakját. A követők odáig voltak érte. 

(Borítókép: Ruszó Tibi. Fotó: RTL)