Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • David Beckham az amerikai futball és az európai futball két korszakos zsenijével, Tom Brady-vel és Lionel Messivel pózolt legutóbbi bejegyzésében. Az angol ex-futballista részvényes és vezetőségi tag a Messit is foglalkoztató Inter Miami FC-ben.
  • Manuel sosem titkolta, hogy nehéz sorsú család tagja, illetve, hogy négy kisebb testvére is van, akiknek egyszer szeretne mindent megadni. Most valóra váltotta az álmukat, hiszen egy új családi otthont vásárolt nekik, amelyről Instagram-történetben számolt be.
  • Ma mondta ki a boldogító igent Varga Miklós Joe és kedvese, Hrovatin Csenge. A szerelmespár már régóta tervezte a nagy napot, ami most el is jött. A szertartást a Bács-Kiskun vármegyei Csalogány esküvő-, és rendezvényhelyszínen tartották. A nagy napról Varga fia osztott meg egy fotót.
  • Sokan pletykálták azt a elmúlt időszakban, hogy Barnai Judit és Aurelio összemelegedett egymással a FarmVIP forgatásán. Curtis kedvese az Instagram-oldalán cáfolta a pletykákat:„Nem szerettem volna erről írni, se belemenni, mert nyilván ezt várják… de azért ezt már erősnek érzem és ilyen címmel kész tényeket írni… Ati nem volt bent a forgatáson. A legfontosabb semmi nem történt! az, hogy mi jóban lettünk Auval mint mindenkivel a sárga csapatból hál istennek kis családdá/tesókká váltunk az pedig nem tagadás!”
  • Kedden jelentette be a TV2, kik szerepelnek majd a szeptemberben induló Sztárban Sztár All Stars-ban. Nem sokkal azután, hogy kiderült szerepelni fog, Tóth Gabi az Instagram-oldalán köszönte meg a támogató üzeneteket, valamint kritikusainak is üzent. „Nekik üzenem, hogy tovább lehet lapozni és nem kell velem foglalkozni. Ahogy @imre.papp.779205 mondaná: “a kutyák ugatnak, a karaván halad”.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Németh Kata/Index)