Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek.
  • Mesébe illő ciprusi utazással, romantikus vacsorával és virágcsokorral köszöntötte fel a szerelmét annak 27. születésnapján Csuti, aki az Instagram-oldalán osztott meg egy közös fotót a jeles alkalomból. 
  • Debreczeni Zita és Gianni nagyobbik fiának születésnapját ünnepelték augusztus 28-án. Idén már a negyedik szülinapján köszöntötték a kis Gianfit. Gianni és Debreczeni Zita külön-külön is felköszöntötték a szülinapost az Instagramon.
  • Idén kivételesen a családfő, Vajtó Lajos nélkül utazott nyaralni Fésűs Nelly és a lányai. A színésznő ezúttal a 21 éves Horváth Csengével és a tízéves Elzával ült fel a repülőgépre, hogy egy csajos nyaralás során pihenjék ki magukat. Erről maga Vajtó Lajos számolt be a Instagram-oldalán. 
  • Lilu sem tudta szó nélkül hagyni, hogy kirúgták a budapesti Madách Gimnázium igazgatóját, miután az iskola vezetősége nyilvánosan kiállt a digitális eszközöket kitiltó kormányrendelet ellen. „Nem baj, srácok. Azok a diákok, akikkel megint kicsesztetek, egyszer majd szavaznak. Hajrá” – írta rövid, frappáns reakciójában a műsorvezetőnő 24 órán át elérhető Instagram-történetében.
  • Tegnapi hírösszefoglalónkban mi is beszámoltunk róla, hogy borzasztó állapotban fotózták le az utcán Molnár Gusztávot. A színész le sem tagadhatná, hogy ismét az alkoholhoz nyúlt. A korábban szintén függő MC Hawer az Instagram-oldalán reagált Molnár állapotára: „Kedves Molnár Gusztáv! Elvonó után lehet így is, meg úgy is. Csak döntés kérdése... Én már 11 éve más utat választottam. Kapj a fejedhez, nehogy késő legyen” – hangsúlyozta a mulatós sztár a Facebook-oldalán.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Vajda János/MTI)