Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Demcsák Zsuzsa a közösségi média oldalán gyakorta posztol, de a magánéletébe ritkábban enged betekintést. Most azonban kivételt tett, és férjével, illetve gyermekeivel közös képet osztott meg 24 órán át elérhető Instagram-történetében. A műsorvezetőnő augusztusi kedvenc pillanatait összegezte, melyben nem csak gyermekeit és legemlékezetesebb pillanatait mutatta meg, hanem ritkán látott férjét is.
  • Krausz Gábor és Mikes Anna az ország egyik kedvenc álompárjával nőttek ki magát az utóbbi időben. Nemrég egy éves találkozásuk alkalmából tettek közzé egy fotót, amelyen éppen egy romantikus vacsorát költenek el együtt.
  • Gianni Annoni nemrégiben az olasz és a magyar kávézási szokások legszembetűnőbb különbségeire hívta fel a követői figyelmét. A legújabb Insta-videójában elmondta, hogy az olaszok sosem isznak kapucsínót 11 óra után, ugyanis a tejes-habos kávékat kizárólag a délelőtti órákban, legfőképpen a reggeli mellé fogyasztják.
  • Vin Diesel nem várja meg a Halálos iramban végét, az autós családi filmszériát lezáró 11. rész előtt leforgatja a Riddick: Furyát, ami a 2000-ben bemutatott Pitch Blackkel indított franchise negyedik része lesz. Már el is kezdődött a munka, és a héten két fotót is megosztott róla Diesel, aki legutóbb 2013-ban bújt ennek az ikonikus karakterének a bőrébe.
  • Tegnap robbant a hír, hogy Curtis megkérte párja, Barnai Judit kezét. A friss jegyesek ezután rögtön belevágtak a következő nagy kalandjukba, hiszen első útjuk Justin Timberlake koncertjére vezetett. A szerelmesek a reptérről posztoltak az Instagramon. 

(Borítókép:  Curtis és Barnai Judit. Fotó: Sarosi Zoltán/RTL)