Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek a közösségi oldalaikon.
  • Bódi Sylvi Balira látogatott el, ahol fürdőruhában mutatta meg tökéletes alakját a követőinek. A fotó ide kattintva látható. 
  • Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról télen értesülhetett a közvélemény, azóta pedig az ország egyik kedvenc szerelmes párja lettek. Tegnap elindult az Ázsia Expressz első évada, amelyben a szimpátiaszavazást is megnyerték. Ennek kapcsán pedig Mikes Anna egy közös fotót is megosztott Instagramján a sztárséffel.
  • Vasvári Vivienről nem sokan mondanák meg, hogy három terhességen van túl, ugyanis az influenszer legutóbbi fotója alapján is bombaformában van. 
  • Tóth Gabi egy különleges poszttal jelentkezett az Instagramon, ugyanis egy elegáns, nőies pózt vett fel a megosztott képen, a bejegyzéshez pedig egy olyan idézetet mellékelt, amivel sokan tudtak azonosulni a kommentek alapján. „Szeressetek élni, veszettül boldogan, a jó dolgokat előtérbe helyezve, a rosszakkal meg csak épp annyit foglalkozva, amennyi szükséges. Az ember az életre van teremtve, ez áll nekünk a legjobban” – írta. 
  • Lukács Miki Instagram-oldalán duplán meglepte követőit: nemcsak új párját mutatta meg, akit eddig sikerült eltitkolnia, hanem egyúttal azt is bejelentette, hogy kedvese babát vár. 
  • Osvárt Andrea hatalmas örömhírről számolt be a közösségi oldalán: a színésznő egy kerek pocakos fotót osztott meg magáról így jelezve, hogy babát vár.

(Borítókép: Lukács Miki. Fotó: Nánási Pál/RTL)