Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek.
  • Aurelióra a börtönben töltött idő alatt felszaladt néhány plusz kiló. A valóságshow-sztár ezért belevetette magát a sportba, csak azzal nem számolt, hogy a teste nem reagál jól a hirtelen túl nagy igénybevételre, le is sérült. Nemrég a 24 órán át elérhető Instagram-történetében kért segítséget a követőitől.
  • Több, mint ezer nyugdíjas részvételével zajlott kedden a szépkorúakat támogató Tisztelet Társasága fennállásának 20. évfordulója a Margitszigeti Szabadtéri Színházban. Az eseményen jelen volt Schmuck Andor, a társaság alapítója is, aki súlyos sérülést szenvedett az eseményen, amelyről az Instagramon számolt be. 
  • Amikor utoljára láthattuk a tévében Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lányát, akkor még kiskamasz volt: Nóri 2019-ben 12 esztendősen szerepelt a Nyugi! Köztünk marad című műsor különkiadásában. Nemrég elkezdett keringeni a neten egy korábbi, egy éves videó, amelyen dobol, de már itt is kész felnőttként látható. 
  • Megszületett Patai Anna kisfia – jelentette be a Megasztár egykori gyereksztárja az Instagram-oldalán. Bence szeptember kilencedikén látta meg a napvilágot, édesanyja tegnap délután tette közzé róla az első babafotót, amely ide kattintva látható.
  • Szinte alig ismerni rá Ördög Nórára, akit egy felvétel erejéig ismét hosszú hajjal láthatunk. Igaz, akad egy aprócska csavar is az Instagram-oldalára feltöltött videóban.
  • Majoros Péter, azaz Majka az Adom a napom című műsorban beszélt Geszti Péternek arról, hogy mennyire eltérőek a gyereknevelési trendek a korábbiakhoz képest. Elmondása szerint az igazság valahol a kettő között van, de a mostani állapotot túlzásnak érzi: „Az egész életed arról szól, hogy a gyerekeidet szervezed...” – mondta a rapper.

(Borítókép: Majka. Fotó: