Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Bár beköszöntött a szeptember, a nyár még tart, így Kiszel Tünde számára is belefért még egy görögországi nyaralás: a naptárdíva egy fotót is posztolt arról, hogy a tengerparton pózol.
  • Schobert Norbi Jr. már több mint egy hete Szentendrén teljesíti katonai kiképzését. A fiatal most egyenruhába öltözve mondta el, mi az, amit a legjobban vár.
@magyarhonvedseghivatalos Norbi elkezdte az alapkiképzést 💪🏻🧐 #magyarhonvédség #ifjschobertnorbert #területvédelmitartalékos #katonasag #iranyasereg ♬ Inspirational - neozilla
  • Czutor Zoli jónéhány fogát elveszítette az egyik bokszedzés során, amellyel az RTL Sztárbox című műsorára készült. Az énekes az Instagram-oldalán számolt be a történtekről, ahol egy fotót is közzétette elvesztett fogai helyéről. 
  • Feke Pál és Gyenesei Leila kislánya augusztus végén lett hétéves. Édesanyja egy babakori fotóval köszöntötte Mimit az Instagramon.
  • Alina Kabajeva és Vlagyimir Putyin sokáig egy párt alkottak. Szerelmüket azonban soha nem hozták nyilvánosságra. De a bennfentesek szerint Putyinnak állítólag négy gyermeke is született az egykori olimpikontól. A szerelmük idén ért véget. Azonban Kabajeva legutóbbi fotóján a követői kiszúrtak egy jeggyűrűt, így elkezdődtek a találgatások, hogy magától az elnöktől kaphatta azt. A hölgy egyelőre nem reagált. 
  • „Hálás vagyok!” – írta új Instagram-képe mellé Hugh Jackman, amelyen a színész félmeztelenül látható a tükör előtt. Az 55 éves sztár a Deadpool & Rozsomák című film kedvéért gyúrta ki magát ennyire, és mi tagadás: régi csúcsformáját idézi!

(Borítókép: Hugh Jackman. Fotó: Theo Wargo/Getty)