Egy amerikai lány, Lola, hírességek hangját utánozva telefonos csínyekkel szerzett több mint 1,5 millió forintot a TikTok partnerprogramján keresztül.

A közösségi média sok fiatal számára lehetőséget ad arra, hogy különböző tréfás videókkal tegyék magukat ismertté, és ezzel pénzt is keressenek. Azonban míg egyesek olyan extrém csínyeket követnek el, amelyek veszélyt jelenthetnek másokra – például vonatbalesetet okoznak, bombariadót indítanak, vagy megdöbbentő módon még emberi ürüléket is öntenek másokra – mások visszafogottabb módon próbálnak szerencsét.

Egy visszafogottabb lehetőséget választott Lola, egy amerikai lány, aki a TikTokon vált népszerűvé azzal, hogy hírességek hangját utánozva tréfás telefonhívásokat kezdeményezett mit sem sejtő idegenekkel. Lola gépi módszerekkel változtatta meg a hangját, hogy hírességeknek adja ki magát, és vicces beszélgetéseket generáljon.

Fél évnyi próbálkozás után Lola két videója is rendkívül népszerű lett a TikTokon. Az első videóban magát az Ice Spice nevű rappernek adta ki, és egy sütigyártó céget hívott fel. A második videójában pedig Nicki Minaj hangján szórakoztatta a Papa John’s pizzalánc alkalmazottait.

Mindkét videó nagy sikert aratott: az első 2,9 millió megtekintést gyűjtött, míg a második elérte a 15 milliós nézettséget.

@lolurrrra TikTok came thruuuu for reall!! 😮‍💨😮‍💨#fy #fyp #greenscreen #viral #viraltiktok #money #tips #tipsandtricks #dontletthisflop #dontflop #dontdo ♬ original sound - Lola 🐲

Lola a TikTok partnerprogramján keresztül szép összeget keresett ezekkel a videókkal. Az első videóval 736 dollárt (kb. 260 ezer forintot), a második pedig 3643 dollárt (kb. 1,29 millió forintot) hozott neki. Összesen tehát a két videóval 4379 dollárt (kb. 1,56 millió forintot) keresett.

(Borítókép: