Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Hosszú idő után friss fotók kerültek napvilágra Bruce Willisről. Willis családja 2022 tavaszán jelentette be, hogy a filmszínész végleg visszavonul a hivatásától, ugyanis afáziával diagnosztizálták. Később az is kiderült, hogy az egykori filmcsillag egy gyógyíthatatlan degeneratív betegségben, frontotemporális demenciában szenved. A legújabb fotókon testőrei társaságában ül az autójában. 
  • Megszületett Dobó Ági húgának kislánya. A műsorvezetőnő rögtön meg is osztott egy babafotót az újszülöttről. 
  • Befejeződött Katalin walesi hercegnő kemoterápiás kezelése. Ezt személyesen Katalin, Vilmos brit trónörökös felesége jelentette be hétfőn egy videóüzenetben. A 42 esztendős hercegnő januárban hasüregi műtéten esett át, és március végén közzétett személyes videóüzenetében elmondta, hogy megelőző jellegű kemoterápiás kezelésben részesül, mivel a műtétje utáni tesztek daganatos elváltozást mutattak ki.
  • Vecsei H. Miklós először osztott meg közös családi fotót titokzatos párjával és a kisbabájukkal a nyaralásukról.
  • Détár Enikő és Rékasi Károly harminc évig az ország egyik leghíresebb sztárpárja volt. A két színész házasságában két gyermek született: a Giginek becézett Eszter 1989 januárjában, Zsigmond pedig, 2001 szeptemberében. A 60 éves színésznő ritkán posztol a fiáról is fotót, de lánya szinte egyáltalán nem szerepel a nyilvánosság előtt. Ezért kuriózum az a fotó, amin Détár Enikőt a fia és a lánya öleli, miközben puszit nyomnak a fejére. 
  • Pápai Joci az Instagram-oldalán, lapozós posztban mutatta meg, hogyan szurkolt gyermekeivel a Sztárbox legutóbbi adásában.

(Borítókép: Katalin hercegné. Fotó: Simon M Bruty/Getty)