Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Borbás Marcsi öt éve gondozza a konyhakertjét az Őrségben, és folyamatosan megosztja a kertészkedési tapasztalatait, tanácsait a követőivel. Bár a kertje a kánikulában is dúsan zöldell, sokan kételkednek abban, hogy mindezt egyedül éri el. A műsorvezetőt most hazugsággal vádolják, amire nemrég reagált is az egyik bejegyzése alatt. 
  • Lmen Prala nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében beszélt arról, milyen gondolatok vannak benne a Németh Kristóf ellen vívott meccse után. A rapper megemlítette a Barátok közt egykori színészének a fiát is, aki nagyon sportszerűen gratulált neki a Sztárboxos meccs után: „Aztán még az nagyon meglepett, hogy ugye vége volt a mi meccsünknek, ott ünnepeltem, a haverokhoz lementem, mindenkivel pacsi meg minden, és egyszer csak valaki megkocogtatja a vállam… és Kristófnak a fia odajött, és mondta, hogy »nagyon szép volt, gratulálok«. És nem muszájból mondta, vagy ilyesmi, hogy most »oda kell mennem, és akkor gratulálok, mert ez az illendő«, hanem odajött, és teljesen őszintén mondta, hogy szép volt, gratulálok. És ha így nevelte Kristóf a fiát, ha ezt látta otthon a fia, akkor a Kristóf is egy jó csávó lehet, az tuti!”. 
  • Fekete Dávid nemrég az Instagram-oldalán osztott meg egy közös fotót magáról és a fiairól. Az énekes iker fiai még csak háromévesek, de már igazi versenyzőként ülnek a járgányaikban.
  • Tóth Andi énekesnőként ugyan már visszavonult egy ideje, a közösségi oldalán viszont továbbra is aktív, és időnként meglepi a rajongóit néhány merész felvétellel. Így tett a minapi fotóján is, amelyen egy áttetsző ruhában pózolt az ágyon. 

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)