Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Trokán Nóra gyerekkora óta szenvedélyesen szereti a lovakat, sőt, nem csak lovagol, de egy speciális, „suttogó” módszerrel képzi is a paripákat. A színésznő még augusztusban ünnepelte a születésnapját, ám legújabb Instagram-bejegyzése szerint csak most váltotta be az ajándékát: a fotón azt látható, amint Görögországban a tengerben lovagol.
  • Szeptember 11-én a New York-i UBS Aréna adott otthont a 2024-es MTV Video Music Awardsnak, ahol számos híresség megjelent. Köztük volt Katy Perry is, akit életműdíjjal jutalmaztak, amelyet egy gyönyörű és merész ruhában vett át. 
  • Stohl András 2020 júliusában vette feleségül párját, Vicát, aki két évvel az esküvő után, 2022 júliusában ajándékozta meg egy kislánnyal. Bella Julianna arcát sosem mutatták meg a nagy nyilvánosságnak, sőt, édesapja nagyon ritkán posztolt róla bármit. Most Szentendrén készült egy apa-lánya fotó, amin a szőke, copfos, kétéves kislány édesapja nyakában ül. 
  • Árpa Attila megnősült: egy titkos esküvő keretein belül vette feleségül 19 évvel fiatalabb színésznő szerelmét. A „Nagy napról” nemrég a Story-magazin Facebook-oldalán jelent meg egy fotó, amelyen az ifjú pár szerepel. 
  • Egy ország figyeli árgus szemekkel Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatát. Az énekesnő nemrég az Instagram-oldalán vallott hosszú, érzelmes levélben szerelmet kedvesének. 

(Borítókép: Tóth Gabi és Papp Máté Bence. Fotó: Németh Kata/Index)