Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Ördög Nóra és családja a Maldív-szigeteki Kuramathin hosszabbította meg a nyarat. A TV2 műsorvezetője nemrég aranyos családi fotókat osztott meg a nyaralásukról. 
  • Cserpes Laura kérdezz-feleleket tartott a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában, és az egyik rajongója érdeklődésére nagy mosollyal válaszolta meg, hogy valóban férjhez ment-e.

Igen, a hírek igazak!

  • Sydney van den Bosch nemrég bejelentkezett az egy napig megnézhető Instagram-történetében, amelyben egy épülő kertes ház egyik részletét mutatta meg, ezzel elárulva, hogy építkezésbe kezdtek.
  • Cardi B egy hónappal ezelőtt, egy nappal azután jelentette be a várandósságát, hogy beadta a válókeresetet. A férjével, Offsettel harmadik közös gyermekük a múlt hétvégén jött világra, és a boldog szülők a válási zűrzavar ellenére is együtt voltak a szülőszobán. Az édesanyának ez volt harmadik szülése, és egy képgalériával tudatta, hogy a pici megszületett.
  • Lil G legújabb bejegyzésében ruha nélkül látható a fürdőkádban. Az igazán művészire sikerült fotó az énekes új dalát hivatottak bejelenteni, amely a leírás szerint még szeptemberben debütál.
  • Hajdú Péter óriási örömhírrel érkezett a közösségi oldalán. A műsorvezető elárulta, hogy Michele Morrone visszatér Magyarországra, ráadásul már most hétvégén, hiszen ekkor mutatják be az új filmjét. Hajdú Péter arról számolt be, hogy az a megtiszteltetés érte, hogy meghívták a film premierjére. 

(Borítókép: Hajdú Péter. Fotó: Papajcsik Péter/Index)