Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb hazai és külföldi hírességek.
  • Nemrég a Velvet is beszámolt róla, hogy Opitz Barbi egy mélypont után a mágiában találta meg a menedéket. Az énekesnő elmondása szerint azóta sokkal kiegyensúlyozottabb, amit nemrég egy merész Instagram-fotóval támasztott alá. 
  • Azahriahról és a barátnőjéről nemrégiben elkezdett terjedni a pletyka, hogy véget érhetett a románcuk, ám most rácáfoltak erre. Az európai turnén résztvevő énekes a minap Madridban lépett fel egy óriási fesztiválon, amelyről Kajdi Csaba is posztolt a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában. Később az influenszer egy csoportképet is feltöltött, amin jól látszik, hogy nemcsak Cyla kísérte el a koncertre a fiatal tehetséget, hanem Luna is, aki szorosan a kedvese mellé bújva mosolygott a fotón.
  • Ötödik házassági évfordulóját ünnepli Tokár Tamás és felesége, Dorottya. Az ATV műsorezetője és a népszerű influenszer több mint nyolc éve alkotnak egy párt, szerelmüket pedig egy társkereső alkalmazásnak köszönhetik.
  • Bódi Sylvi most éppen Indonézia meseszép partjainál lovagolja az óriáshullámokat. A modell teste a sok sporttól elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban, ezúttal izmos hátát mutatta meg a követőinek. 
  • Az őszre készülve különleges sapkában jelentkezett be a Rádió 1 lemezovasa, Metzker Viktória az Instagram-oldalán. 

(Borítókép: Rácz Jenő a Sztárboxban. Fotó: Balogh László/RTL)