Mai Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Gelencsér Tímea most nem elképesztő testével vagy fizikumával büszkélkedik, hanem az eszével. A modell 2022 őszén jelentette be, hogy visszaül az iskolapadba, most pedig megkezdte az utolsó évet, így hamarosan diplomázhat majd a a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció és média szakán.
  • Kivételesen most Jennifer Lopez sem hergeli rajongóit vagy exét ultraszexi szereléssel, inkább egy visszafogott pizsiben kívánt jó éjszakát követőinek. Azért némi bőrfelületet muszáj volt villantania, így egyik válláról csak lecsúszott az a szolid felső.
  • Curtis hatalmas változáson ment keresztül, és nem is tervez megállni a nagy életmódváltásban. Egy edzőtermi fotót osztott meg magáról, „Képzeljétek! Végre elkezdtem" felkiálltással.

„Augusztus 6-án gondoltam egyet ,hogy változtatok az életmódomon. Első lépés az volt ,hogy eldobtam az alkoholt. A születèsnapomon volt az egyetlen kivétel amikor fogyasztottam alkoholt. Augusztus 6-án ,Induláskor majdnem 116 kg voltam amikor elindultam a változàs útján. Màr csak az alkohol elhagyásàval majdnem 6kg -tól szabadultam meg" – írta még a rapper a kép alá. Azt is hozzátette, hamarosan a súlyzós edzéseket is elkezdi, és megköszönte Király Viktornak a motivációt, mivel az énekes példája sok erőt ad neki.

  • Liptai Claudia a közösségi oldalán osztotta meg, hogy kórházba került, méghozzá egy igen fájdalmas betegség, övsömör miatt. Azt írja, hogy már egy hete küzd a tünetekkel, de munkái miatt megpróbálta leküzdeni a kínokat. Végül be kellett látnia, hogy orvosi segítségre van szüksége. A kórházból posztolt fotó alatt arról is írt, hogy kénytelen lemondani fellépéseit is.

„Most egy pár napig türelemmel kórházban leszek. De aztán, remélem, a hétvégére ismét újult erővel ott ülök a zsűriben. Még egy nagyon fontos döntést meg kellett hoznom, egyértelművé vált, hogy a héten a Játékszínben nem tudom eljátszani Molly szerepét a Hölgyválaszban. Ezért ma és holnap elmaradnak az előadások szerdán, csütörtökön, pénteken pedig beugrással oldja meg a színház. Köszönöm a nézők megértését, és előre is nagyon sok sikert kívánok a kollégáknak! Mindenki vigyázzon magára!” – írta. 

  • Vajna Tímea egészen különleges ruhába bújt egy fotó kedvéért, aminek a felső részéből igencsak kispórolták a textilt. Nem mintha a 41 éves volt modellnek bármit is el kellene rejtenie, és nem is teszi: a ruha alatt nem visel melltartót. Igaz, nem is férne el ott semmi se.

(Borítókép: Palácsik-Ráthonyi Tímea. Fotó: Getty Images)