Mai Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Nagy Alexandra, a Barátok közt egykori sztárja mindig szívesen mesél imádott kutyusairól, most viszont egy igazi vészhelyzetről számolt be Instagram oldalán. 

„Te mit csinálnál, ha vidéken ragadnál, éjszaka, autó nélkül, egy kiszáradóban lévő kiskutyával? Minket annyival segítettek meg, hogy legalább tűt és infúzót kaptunk egy dokitól, aki aznap este már nem rendelt ,de a folyadék adagolását ránk bízta. Itt jött a kétségbeesés! Nyilvánvaló, hogy Sáriért bármit, de rettegtem, hogy miként fogom kivitelezni az 5ml beadását a másfél kilós kutyusom nyakába!" – írta videója alá, majd hozzátette, egy másik állatorvos videóhívásban nyújtott nekik segítséget.

  • Krausz Gábor egy súlyos beteg kislány álmát váltotta valóra, és meg is mutatta a tíz éves Zitát, akivel nem csak együtt főzött, de családjával együtt meghívta egy hosszú hétvégére egyik szállodájukba. 
  • Emily Ratajkovski újabb poszttal izzasztja meg rajongóit, igaz, láthatóan neki is melege van, hiszen egy szál pólóban pózolt, és még azt is felhúzta magán. A poszthoz annyit írt, hogy mosásnap, úgyhogy lehet ezért nem volt több ruhadarabja, amit felvehetett volna.
  • Ashley Graham egy meztelen női testet ábrázoló feszülős ruhában mutatta meg gömbölyű alakját, amihez megosztotta az előző hét számára meghatározó eseményeit. Például hajtőkezelését, küzdelmét ikergyermekei bilire szoktatásával, és azt, hogy kikészíti az allergiája.
  • Rubint Réka És Schobert Norbert nem nézik ölbe tett kézzel az áradó Dunát, hanem ásót kaptak a kezükbe és elmentek homokzsákot pakolni. 

„Jön a Duna könyörtelenül! Ne hátat fordítsunk egymásnak, hanem fogjunk össze és segítsünk! Óbudàn, Szentendrén, Leányfalun … és az egész Dunakanyarban várják az önkéntesek segítségét! Gyertek! Minden kézre szükség van!" – írta posztjához.

  • Köllő Babett inkább a mellrák elleni küzdelemre hívta fel a figyelmet egy olyan képen, amin csak egy rózsaszín pólót tart meztelen teste elé. Október 12-re a SPAR Budapest Maraton keretén belül tartott sétára hívta el követőit, hogy ezzel is támogassák a mellrákon átesett nők rehabilitációját, és a társadalmi figyelemfelhívásokat.

(Borítókép: Emily Ratajkowski. Fotó: Getty Images)