Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Váratlanul érte a megrázó tény Sabrina Salernót, miszerint rosszindulatú daganattal küzd. A 80-as évek szívdöglesztő sztárja egy rutinvizsgálatra érkezett, és azonnal meg is kellett operálni. Az 56 éves bombázó az Instagramon jelentkezett be a műtétje után. 
  • Gáspár Laci köztudottan imádja a magaséletet: órákban és az autókban sem veti meg a luxust, sőt! Az X-Faktor mentora nemrég rajongóitól kérdezte meg, melyik színű csodaautót válassza. Az énekes a feleségével pózol a két lamborghini mellett.
  • Az ártérben lakóknak nemcsak az otthonát, hanem az életét és sok esetben az életük munkáját is fenyegeti az érkező árvíz. Csősz Bogi a Római-parton segít a gátépítésben és ezzel arra hívja fel a figyelmet, hogy minden segítség jól jön.
  • Melania Trump egy rövid videóban tett rövid vallomást arról az időszakról, amikor modellként meztelen fotózásokra mondott igent. A közösségi oldalain osztotta meg a felvételt. „Miért vállalom fel büszkén a korábbi aktmodellkedős munkáimat? A sürgetőbb kérdés az, hogy a média miért azt vizsgálja, hogyan dicsőítem az emberi alakot egy divatfotózáson? Már nem vagyunk képesek értékelni az emberi test szépségét? A történelem során a művészmesterek mindig is tisztelték az emberi alakot, ezzel mély érzelmeket és csodálatot keltettek. Tisztelnünk kéne a testünket, és el kellene fogadni a művészetnek mint az önkifejezés erőteljes eszközének időtlen hagyományát” – fogalmazott az egykori First Lady. 
  • Dave Bautista 34 kiló feleslegtől szabadult meg, a Marvel-filmek sztárjának arca teljesen átalakult, így alig ismerni rá legújabb Instagram-bejegyzésében. 

(Borítókép: Dave Bautista. Fotó: Getty)