A hét utolsó Instahíradója ezúttal különkiadásként érkezik: így védekeznek a magyar sztárok az árvíz ellen!
  • Az ártérben lakóknak nemcsak az otthonát, hanem az életét és sok esetben az életük munkáját is fenyegeti az érkező árvíz. Csősz Bogi a Római-parton segített a gátépítésben és ezzel arra hívja fel a figyelmet, hogy minden segítség jól jön.
  • A medréből kilépő Duna Freddie kávézóját sem kíméli: a Szobon lévő Rádait teljesen el fogja önteni az ár. A tévés-énekes felkészült a pusztításra, időben kipakolta a helyet, és csak reménykedni tud benne, hogy idén még kinyithat a kávézó. „A káoszban, amiben élünk, kicsiny megnyugvást jelent számomra az, ha az ember bajba kerül, van kihez érdemben fordulnia, sőt sok esetben a kérdést megelőzően már megérkezik az érdemi segítség. Nem volt róla szó, nem kértem, nem tudtam, hogy erre van lehetőség, mégis kérdés nélkül kapott külön barikádot a Rádai” – írta a közösségi oldalán Freddie. 
  • Schobert Norbiék otthonát közvetlenül nem érinti az árvíz, annyiban viszont igen, hogy áramszünet bármikor előfordulhat. Ettől függetlenül a fitneszpápa is aktívan részt vett a homokzsákok megtöltésében és pakolásában. Erről az Instagram-oldalán számolt be a híresség, aki a feleségével, Rubint Rékával a Római-parton, Szentendrén és Leányfalun is segédkezett. 
  • Az egész országban példátlan az összefogás az árvíz miatt, katonák, civilek és hírességek is segítenek a természeti katasztrófa megfékezésében. Közéjük tartozik Száraz Dénes is, aki új hivatása kapcsán ment ki a gátra.
  • Sebestyén Balázsék a rádióban is beszéltek az ATV híradójában berobbant Jánosról, aki az Ebihal büfé tulajdonosa és egyben mint kiderült árvíz-szakértő is. A rádiós meglátogatta Jánost és közös fotót is posztolt. 

(Borítókép: Fehérvári Gábor Alfréd. Fotó: Zih Zsolt/MTI)