Mai Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Csonka András nosztalgikus hangulatba került, és egy 90-es évekből származó képet osztott meg követőivel.

„Vajon itt mire gondolhattam a kép készítése közben a 90-es évek elején? Úgy tűnik, elégedett vagyok de mivel???? Az a haj, a feltűrt ujjú zakó, az a válltömés, a csónaknyi nadrág, a makkos cipő, meg egyáltalán, ezek a színek!" – csodálkozott rá az akkori divatra a színész, majd hozzátette, reméli mások is kacagnak a régi fotóikon.

  • „Modelleset játszhatok topmodellek mellett" – írja posztjához Köllő Babett, aki egy felül teljesen átlátszó ruhában lejt a kifutón, majd pózol a többiekkel Kiss Márk divatbemutatóján. 
  • Lizzo nagy edzésprogramba fogott, nem mintha a testpozitivitás nagykövetének baja lenne a kilóival. Ám az edzőtermes posztok után egy alsóneműset is indokoltnak látott, így egy falatnyi fekete szettben, majd egy szürke bodyban pózol. Mindkettő meghatározó élmény.
  • Kabát Péter megmutatta fiát, Kabát Kevint, miközben épp mozira vártak, és fogyasztottak egy kis pizzát. A focista szerint a film felejthető volt (mondjuk ő nem teljesen így fogalmazott) de a lényeg, hogy együtt voltak.
  • Kim Kardashian legutóbbi posztjában egy fűzős szettben fetreng a földön, ám „rossz az aki rosszra gondol" alapon hozzátette a képekhez, hogy csak a hátát jegeli. Nyilván az ortopéd szakorvosok ajánlásával.

(Borítókép: Kim Kardashian. Fotó: Getty Images)