A hét első Instahíradójában ismét összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Járai Máté egy több éves fotót posztolt kedvesével, Járai Kírával a huszadik házassági évfordulójuk alkalmából múlt szombaton.

Ahogy a porcelán a kerámiák királynője, úgy vagy TE az én életem királynője, életem legféltettebb porcelánja

– írta többek között szívhez szóló posztjában a színész.

  • Ifj. Schobert Norbert katona egyenruhában posztolta legújabb fotóját. Mint azt a fiatal férfi írta, csapatával Vácon és Kismaroson segített az árvíz elleni védekezésben. Posztjában felhívta rá a figyelmet, hogy aki teheti, szintén segítsen a még érintett területeken.
  • Tóth Gabi egy csücsörítős posztban köszönte meg a TV2 nézőinek, hogy szavazatukkal továbbjuttatták őt a Sztárban sztár All Stars című műsorban.

„Nem volt könnyű dolgom… Loreen egy fantasztikus énekesnő, viszont nincs túl sok levehető karakter a hangjában, amihez igazítani tudtam volna a sajátomat.. mozdulatokat, mimikákat, érzéseket igyekeztem emiatt a legjobban leszedni, mert az énekhangjában nem igazán vannak karakteres hangszínek! gyönyörű és erős hangja van.. sok olyan dologgal kellett megbirkóznom technikailag is, amivel a színpadon szembesültem, szóval nagyon gyorsan kellett megoldanom a majdnem megoldhatatlant.. [...] Tanultam ebből is és hálás vagyok annak a sok évnek, amit színpadon töltöttem, mert lett egy olyan rutinom, hogy pánik helyett egy ilyen helyzetet a lehető legnagyobb “pókerarccal” csináljam végig, amiből a kedves nézők max annyit vehettek észre, hogy a “saját hangomon énekelek”. Hálás vagyok, nem csüggedek és készülök ezerrel a következő adásra,hogy bebizonyítsam nektek is, itt a helyem" – írta egyebek mellett az énekesnő.

  • Szeptember elején derült ki, hogy Demi Lovato testvére, a Született feleségekből ismert Juanita megszemélyesítője, Madison De La Garza kisbabát vár a párjától, Ryan Mitchell színésztől. Demi Lovato egy új posztban osztott meg egy képet a testvéréről és annak hatalmas pocakjáról, amiből könnyen kikövetkeztethető, hogy a kisbaba most már szinte bármikor megszülethet.

Alig várom, hogy végre találkozzak a kis angyalkáddal

– írta az énekesnő.

Peller Mariann együtt pózolt Soma Mamagésával múlt pénteken. Mint az a műsorvezető posztjából kiderül, a két művésznő a Sláger FM Lélekközösség című műsorában beszélgetett, a kép a stúdióban készült. 

  • Epres Panni újra kamerák előtt pózolt, és hosszú idő után az egyik népszerű női divatmagazin különkiadásának címlapján kapott helyet. A kép ide kattintva látható.

(Borítókép: Epres Panni és Járai Máté. Fotó: Tövissi Bence/Gerencsér Tamás/Index)