Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Igazi örömhírt jelentett be a közösségi oldalán a gyönyörű színésznő, Olivia Munn, ugyanis kiderült, hogy megszületett második gyermeke az ismert komikustól, John Mulaney-től. A sztárpárnak 2021-ben született egy közös kisfia, majd 2024-ben összeházasodtak, most pedig egy kislány csatlakozott a családhoz – béranya által.
  • Az Exatlon, illetve Exatlon All Star Bajnok csapatában is kiemelkedő helyen végzett Kempf Zozonak a hétvégén Svájcban megrendezett UEC Freestyle Európa Bajnokságon több helyen eltörött az arccsontja, amelyről Gyula polgármestere számolt be a közösségi oldalán. Görgényi Ernő szerint a sportolót egy svájci kórházban ápolják az intenzív osztályon, és mostanra a családja is már vele van. 
  • Alig találta a szavakat Rubint Réka, aki egy megható bejegyzést tett közzé a Facebookon. A fitneszlady a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben a gyermekeit, Larát, Norbikát és Zalánt méltatta. A bejegyzésben kiemelte Schobert Norbi Jr. teljesítményét és köszönetet mondott azoknak, akik szurkoltak neki a Megasztárban
  • Drámai vallomást tett a hivatalos Instagram-oldalán Dobó Ági. Az egykori szépségkirálynő nyara egyáltalán nem úgy alakult, ahogy tervezte, ugyanis augusztusban, az olaszországi nyaralásuk alatt sürgősségi műtétet kellett végrehajtani rajta, miután egy kiránduláson rosszul lett. A beavatkozást követően hat hetet kellett a kórházban töltenie: bevallása szerint durvább fájdalmakat élt át, mint a szüléseinél.
  • Az ABBA sztárja, Björn Ulvaeus bebizonyította, hogy a szerelemben nem számít az idő: a hamarosan a 80. életévébe lépő svéd énekes ismét kimondta a boldogító igent. Az előadó már túl van két házasságon, köztük egy 41 éves kapcsolaton is, azonban láthatóan még mindig hisz a szerelemben: szombaton feleségül vette dán kedvesét, amelyről az Instagramon számoltak be. 
  • Istenes Bence három testvérével együtt fogja közre édesapját azon a ritka fotón, melyen így Istenes László mind a négy gyermeke szerepel. A műsorvezető bejegyzése szerint a születésnapját ünnepelte gyermekei körében. 

(Borítókép: Rubint Réka. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)