Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Nagyon mélyen dekoltált ruhában mutatta meg magát Eva Longoria. A színésznő lenyűgözően festett a Párizsi Divathét kifutóján: a 49 éves színésznő egy köldökig kivágott, fehér ruhában vonult, amivel elérte, hogy minden szem rá szegeződjön. 
  • A gyönyörű édesanyának, Vasvári Viviennek három gyermeke van. Ezúttal nagyobb fiáról tett közzé egy fotót Instagram-oldalán, aki, mint azt a követői is megállapították, hatalmasat nőtt.
  • Köllő Babettnek egyetlen gyermeke van, a most 14 éves Milla. A színésznő már többször elmesélte, hogy lányával nagyon közel állnak egymáshoz, sok közös programot is szerveznek. Köllő Babett viszonylag ritkán mutat fotót a gyermekéről, azonban ezúttal kivételt tett: Milla láthatóan nagyon hasonlít édesanyjára. 
  • Fekete Dávid január óta alkot egy párt Szintiával, akivel hamar összeköltöztek, és jövő januárban szülők lesznek, ekkorra várják ugyanis első közös gyermeküket. A gólyahírt a Facebookon egy babapocakos fotóval tudatták. 
  • Egészen hihetetlen fotót osztott meg magáról Király Viktor. Az énekes még mindig nem érti, hogyan hagyhatta el annyira magát a házassági válsága alatt, hogy 110 kilóra hízzon. Király nem sokkal ezután változtatott életmódot és az egészséges étkezésnek, az alkoholmegvonásnak, valamint a rendszeres sportnak meg lett az eredménye: ma már boldogan áll a mérlegre, ami 83 kilogrammot mutat alatta.
  • Bár Tornóczky Anitának még van jó néhány hete a szülésig, ezt az időt igyekszik a lehető legjobban kihasználni. Nemrég felújították a házat, illetve a babaszobát is elkezdték kialakítani, most pedig a babázás gyakorlati teendőit vették sorra Hadas Kriszta segítségével, amelyről az Instagramon is megosztott néhány fotót. 

(Borítókép: Király Viktor. Fotó: Zöld Fanni/Index)