Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Maitland Ward a magyarok számára minden bizonnyal a Feketék fehéren c”ímű vígjátékból lehet ismerős, de feltűnt A kis gézengúz című Disney-sorozatban is. A színésznő karrierje az utóbbi években meglepő fordulatot vett, ugyanis sokak legnagyobb meglepetésére úgy döntött, hogy felnőtt filmesnek áll. A közösségi oldalán legutóbb is egy igencsak sokat mutató videót osztott meg. 
  • Hatalmas a boldogság, ugyanis férjhez ment a Való Világ 5. szériájának legjobb női játékosa. A tévénézők 2011-ben Nagy Seherezádé néven ismerhették meg, ám ma már a férje, Kultsár vezetéknevét viseli, így az új neve Kultsár Vivien Seherezádé. A „luxusbörtön egykori lakója mesés ruhában vonult az oltár elé, a menyegzőről pedig több fotót is megosztott közösségi oldalán.
  • Ivana Knöllt még a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon ismerhette meg a nagyközönség, amikor a lelátón szexi ruhában szurkolt a horvát válogatottnak. A csinos modell azóta pedig már talán túlzás nélkül lehet állítani, hogy világhírnévre tett szert erotikus tartalmaival. Legutóbbi fellépéséről nemrég több fotót is posztolt. 
  • Az Instagram-oldalán osztott meg egy képgalériát Tolvai Reni. A fotók a Sztárban Sztár All Stars legutóbbi részében készültek, amelyben kiesett a versenyből az énekesnő.  Tolvai a színpadon Rihannaként próbálta lenyűgözni a zsűrit, és mint elmondta, sok időt és energiát fektetett a produkcióba, ezért nagyon fájt neki a búcsú. Az azonban kétségtelen, hogy a teljesítménye ennek ellenére is lenyűgöző volt, emellett persze a külsejével is a képernyőre vonzotta a tekinteteket.
  • 55. születésnapját ünnepli a szépségikon, Catherine Zeta-Jones férje, Michael Douglas pedig 80 éves lett. A színésznő az ünnepélyes alkalomból egy ruha nélküli fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyet kedvesének ajánlott, miután az elmúlt 25 évben kifogyott a születésnapi ajándékötletekből. 
  • Gáspár Laci haja az elmúlt húsz évben nem változott. Most viszont szőkére festették a fekete tincseit.
  • Vadon Jánost „megölték” Az árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsor legutóbbi adásában. A műsorvezető a közösségi oldalán röviden reagált a történetre, és egy vicces poszttal jelezte, hogy szerepelt a műsorban. 

(Borítókép: Vadon János. Fotó: Kaszás Tamás/Index)