Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg a külföldi és hazai hírességek.
  • Hatalmas küzdelem után Sápi Vivien végül győzedelmeskedni tudott Dér Heni felett a Sztárboxban. Az énekesnő vereségéhez Baukó Évának is volt egy két szava. Az egykori reality-sztár saját Facebook-oldalán osztotta meg örömét, ami feltehetőleg azért szakadt ki belőle, mert korábban,Dér Heni azt mondta, hogy legszívesebben vele küzdene meg a szorítóban.
  • Pazar, csaknem királynéhoz méltó ruhát viselte Pamela Anderson a San Sebastián-i Nemzetközi Filmfesztiválon. A Baywatch egykori szexszimbóluma csak minimális sminkben állt a fotósok elé a The Last Showgirl premierjén. Az 57 éves színésznőt imádja az internet a bátorságáért.
  • Rejtélyes utazásról posztolt Eszenyi Enikő, aki ugyan nem árulta még el a pontos úti célt, ám egy későbbi bejegyzésében már Dohából jelentkezett be, ahol éppen átszállni készült.
  • Logan Paul, aki az évek során hajmeresztő mutatványaival, humoros videóival és energiaital-márkájával, a Prime-mal vált népszerűvé, vasárnap este osztotta meg a hírt, miszerint apa lett. A youtuber 32 éves menyasszonya, akivel már két éve alkotnak egy párt, gyönyörű kislánynak adott életet. A piciről egy videót is megosztottak a szülők:
  • Megszületett Frances Bean Cobain és férje, Riley Hawk első közös gyermeke. Az Instagram-poszt szerint a boldog szülők Ronin Walker Cobain Hawknak nevezték el a kicsit, aki 2024. szeptember 17-én született.
  • Megint nagyot nőttek Rúzsa Magdi hármas ikrei. Ritkán posztol gyermekeiről az énekesnő, most azonban a legtöbb követő álla leesett, hogy mekkorát nőttek a gyerekek, 

(Borítókép: Dér Heni és Sápi Vivien a Sztárboxban. Fotó: Szollár Zsófi/Index)