Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Varga Viktor megmutatta, milyen állapotok uralkodnak az otthonában, miután annak alsó szintjére betört a Duna. Az énekes meglepően lelkesen kezdte el helyrehozni a házát, miközben dagonyázott a sárban.
  • Tündéri babafotóval tudatta Sztarenki Dóra, hogy megszületett a gyermeke. Az újdonsült édesanya posztjából az is kiderül, egy hónappal ezelőtt érkezett a baba, csak eddig titkolta. A fotó ide kattintva látható.
  • Varga Ádám az egész nyarat végigdolgozta és edzette a Sztárbox miatt, így kedvesével nem tudtak elmenni nyaralni. Most azonban eljött az idő, hogy bepótolják: Szantorinin pihennek a szerelmesek.
  •  Athony szépséges lányaival ünnepelte szülinapját. Az ünnepeltről és két felnőtt lányáról, a 23 éves Livről és a 28 éves Lou-ról egy közös fotó is készült, amelyet Anthony öccse, Alain-Fabien Delon osztott meg az Instagram-oldalán.
  • Tóth Gabi nagyon ritkán mutatja meg a kislánya, Hannaróza arcát, de most egy különleges pillanatot örökített meg. Hannaróza elkísérte az édesanyját a Sztárban Sztár All Starsra, ahol Papp Máté Bence oldalán szurkolt neki az adás alatt. Az énekesnőnek többen is megjegyezték, mennyire hasonlít rá a gyermeke. A fotó ide kattintva látható.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Németh Kata/Index)