Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Noha Michael Jordan bő két évtizede visszavonult az aktív játéktól, azért sportvezetőként a kosárlabda közelében maradt az egykori ikon, és vállalkozóként is sikeres. Nem véletlen, hogy megengedheti magának a legnagyobb luxust is, a legújabb szerzeménye pedig egy Pininfarina Battista Targamerica. 
  • „Tudj meg többet a kórházban hagyott csecsemőkről és jelentkezz nevelőszülőnek!” – írta Kiss Ramóna az Instagram-oldalán egy posztban, amelyben az örökbefogadásra buzdítja az embereket. 
  • Istenes László az Instagram-oldalán posztolt egy fotót magáról, amint reggeli kávéját issza, a háttérben látható mesés luxuslakásának nappalija azonban ellopja a show-t a képen.
  • Nemrég megsérült a Sztárboxban szereplő Hódi Pamela. A 35 éves influenszer az Instagramon számolt be arról, mennyire súlyos a sérülése: kiderült, részleges izomszakadás történt a jobb bicepszében. Az influenszer a sérülés ellenére szeretne részt venni az RTL műsorának döntőjén. 
  • Náray Erika népszerű és sokat foglalkoztatott színésznő, így rengeteg teendője van. Sajnos a rengeteg elfoglaltsága miatt néha kevés időt tölt cirmos cicájával. Ezért az állatok világnapja kapcsán most köszönetet mondott a macskájának, Marikának.

(Borítókép: Michael Jordan. Fotó: Pierre Suu/Getty)