Mai Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Cserpes Laura Instagram oldalán gyászolja Daisy nevű kiskutyáját, akit 16 év után vesztett el a család.

„Az ember csak éli az életét, telnek a napok, hónapok, évek, és közben néha észre sem vesszük, mennyi kincs vesz minket körül. Daisyke, nekünk te ez voltál. 16 éven át voltál az életünk kis darabkája, részese sok nevetésnek és sírásnak, összeveszésnek és békülésnek" – írja posztja alatt az énekesnő, aki rengeteg fotót osztott meg a régi, közösen töltött szép pillanatokról.

  • Balog Edina az Inspiràló Nők díjátadó 2024-es gáláján tündökölt egy földig érő, ezüst színű Léber Barbara darabban, amelynek merész felső részén csak egy virágszerű kreáció takarta a dekoltázsát. 
  • Tóth Gabi megosztotta követőivel milyen is a vidéki idill, főleg amikor az ember pihenésre vágyik...

„Nincs is annál jobb, mint amikor hazaérsz egy hosszú nap után és gyönyörködhetsz az otthonod kilátásában! Nyugalom és béke" – írta videója alá, és arra is felhívta a figyelmet, hogy mindenképpen hanggal együtt érdemes megnézni. Nem véletlenül, a bejegyzés ugyanis csak ironikus. 

  • Robert Downey Jr. megmutattam mi a kedvenc elfoglaltsága kislányával: a páros vidáman csócsózik, és ahogy a színész a posztja alatt megjegyzi, ez a legjobb dolog egy fellépés vagy az iskola előtt. Természetesen egy világsztárnak saját, kézzel készült asztal dukál.
  • Sydney van den Bosch épp nászúton van a Maldív-szigeteken, és követőit sem hagyja ki az élményből. Instagram oldalán részletes, képes beszámolót tart arról, hogyan élvezik a paradicsomi helyszínt. A képek önmagukért beszélnek, így a műsorvezető csak annyit tett hozzá:

„You and Me BELONG TOGETHER" – vagyis Te meg én ÖSSZETARTOZUNK.

  • Bruce Willis lányai közül egyiket sem lehet visszafogottnak vagy szégyellősnek nevezni, de kétségtelenül a középső, Scout LaRue Willis a legmerészebb mind közül. Az énekesi karriert építő 33 éves sztárcsemete most épp egy csajos kirándulásra ment, és erről videós beszámolót posztolt Instagram oldalára. A felvételen látszik, ahogy a lányok teáznak, buliznak vagy épp egy vízesésben fürdenek meztelenül.

(Borítókép: Scout LaRue Willis. Fotó: Getty Images)