Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Japánba utazott Horváth Éva, aki a kirándulást bekötött lábbal csinálja végig egy nemrégiben elszenvedett sérülés miatt. A magyar celeb távol-keleti élményeiről természetesen közösségi oldalán is rendszeresen beszámol majd.
  • Augusztus 30-án egy csoport lerohanta Dudás Miklós édesapját, aki azóta is kómában fekszik a kórházban. Az egykori élsportoló maga alatt van, amiért még egyik elkövető sem ül börtönben. Nemrég magatehetetlen édesapja mellől üzent a támadóknak a kórházból. A megrázó fotó ide kattintva látható. 
  • Végre hazatért Szabó Franciska a tengerentúlról és ennek apropóján meglátogatott pár különleges helyszínt Magyarországon is. Így jutott el az általa magyar sivatagnak nevezett homokhátságra is, ahol úgy döntött, hogy ledobja a textilt. 
  • Ebben az évben a Dancing with the Stars egyik legnagyobb szenzációja, hogy Tóth Gabit láthatjuk majd táncolni új szerelmével, Papp Máté Bencével. A fricskás fiú egy promó videót töltött fel a műsorról, amelyben úgy emelgeti Tóth Gabit, mint egy babát, az énekesnő pedig sokat megmutat magából. A 24 órán át elérhető Instagram-történet ide kattintva látható. 
  • Rihanna testpozitív és inkluzív márkája, a Fenty összeállt az olasz Diesellel egy közös kollekcióra. A webshopban használt fotókon ráadásul két magyar modell, Nyáry Luca és Varjú Maja is szerepelnek. Előbbi az Instagram-oldalán is megosztotta a róla készült fotókat, valamint köszöntet mondott az őt hazánkban képviselő The Roster modellügynökségnek.

(Borítókép: Dudás Miklós. Fotó: Bánkúti Sándor/Index)