Mai Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Nagy Alexandra párjával utazott el az olasz Bagni San Philippo fürdővársokába, ami csodálatos, meleg vizű forrásról közismert. A színésznő is megmártózott a fehér, kalcium-karbonát-lerakódásokat tartalmazó vízben, és követőivel is megosztotta ezt az élményt. a
  • Cardi B a születésnapját ünnepelte múlt héten Párizsban, és nem is akárhogyan. A 32 éves rapper követőivel most megosztott egy videót, amiben megmutatja azt az éjszakánként 50 ezer dollárba, vagyis több mint 17 millió forintba kerülő Airbnb ingatlant, ahol csapatával bulizgatott. 
  • Szandi egy szexis miniruhában és egy dögös pózzal zárta le azt a hajóutat, amivel ő és férjem Bogdán Csaba a 25. házassági évfordulójukat ünnepelték. Az énekesnő annyit fűzött még a képhez:

„ Azt, hogy milyen hangulatban telt, talán ez a kép tudja leginkább visszaadni!"

  • Dua Lipa mindössze annyit fűzött legutóbb megosztott képmontázsához, hogy „New York-i kalandok".

Valóban nagy buli lehetett, és nem feltétlenül arra gondolunk, hogy fekete-piros kabátban és piros sapkában pózol egy fekete luxusautó mellett, sokkal inkább azokra a beállításokram amikor New York-i háttérrel egy szál fekete, nyitott pólóban élvezi a kirándulást.

  • Béres Alexandra 47 évesen is kirobbanó formában van, és erre nem is kell több bizonyíték, mint legutóbbi fotója, amit Instagram oldalán osztott meg a világgal. A hazai fitneszvilág egyik legismertebb alakja villan meg abban a világoskék bikiniben, amiben egy miami tengerparton pózol. Képe alá csak annyit írt: „Hurrikán előtt".

(Borítókép: Béres Alexandra. Fotó: Szécsi István)