Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • A felismerhetetlenségig átalakult Lindsay Lohan. A 38 éves színésznő „új arccal” jelent meg a párizsi divathéten, a rajongói pedig alig ismertek rá. 
  • Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra jól megérdemelt vakációjukat töltik Törökországban. Az édesanyának megható élményben volt része a nyaralás során: papagáj puszit kapott a török tengerparton.
  • Kárpáti Rebeka október 9-én töltötte be a 30. életévét. A kerek szám apropóján egy Instagram-bejegyzést írt, amelyben bevallotta, kicsit nehezen élte meg a születésnapját. Mint megfogalmazta, ennyi idős korában már máshol szeretett volna tartani, és ezzel nehezen szembesült, de most úgy döntött, tiszta lappal kezd.
  • Akár egymillió forintnak megfelelő amerikai dollárba is kerülhet egyetlen éjszaka abban a meseszép kaliforniai álomhotelben, amelyet Vajna Tímea kiszemelt magának az álomesküvőjére. Andy Vajna özvegye nemrég újraházasodott, ám eddig csak a polgári szertartás volt meg, a nagy lakodalom pedig még várat magára. A fantasztikus helyszínről készült fotók Vajna Tímea 24 órán át elérhető Instagram-történetében láthatók.
  • Durva videó került elő Nicole Kidmanről és Salma Hayekről. A felvétel a múlt hónapban készült a párizsi divathéten és az látható rajta, ahogy a fotósok arra kérik Salma Hayeket, Nicole Kidmant és Katy Perry-t, hogy álljanak össze egy képre. Hayek ekkor megérinti a kolléganőjét, hogy megforduljon, ám ez annyira nem tetszik Nicole Kidmannek, hogy ellöki őt magától, majd némi szóváltás után elmegy.
  • Hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt évek során Horváth Gréta, akit hamarosan a Farm VIP 5. évadában láthatnak viszont a nézők. Az influenszer korábban éveken át súlyfelesleggel küzdött, ám az életmódváltásnak hála végül sikerült több mint 30 kilogrammot leadnia. 

(Borítókép: Nicole Kidman és Salma Hayek. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty)