Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Berki Mazsi nemrég megosztott egy videót az Instagram-oldalán. A felvételen többször is látható egy aprócska bikiniben, ami úgy látszik, hogy nem mindenkinek nyerte el tetszését: egyik követője szerint ugyanis Mazsi teljesen elvesztette az alakját, nincs benne semmi nőiesség, hála a boksznak. „Semmi alakod, csak vagy mint egy fa törzse” – írta az egyik nő követő. A sztáranyukát ezután többen a védelmükbe vették, és az is kijelenthető, hogy az influenszer egyébként nagyon élvezi a sportot, ráadásul egyelőre minden meccsét megnyerte a Sztárboxban. A bejegyzés ide kattintva látható. 
  • Judy és az öccse, Kis Tibor Sztivi a mai napig remek kapcsolatot ápolnak egymással, igazi jó testvérekként állandó kapcsolatban vannak. Utóbbi születésnapjára a következőt írta ki a közösségi oldalára a Groovehouse énekesnője: „Most és korábban... De legfőképpen most. Nagyon boldog születésnapot kívánunk drága kis tesóm! Nagyon szeretlek, szeretünk” – üzente testvérének az Instagramon Judy.
  • Köllő Babett időnként hihetetlenül dögös képekkel ajándékozza meg követőit. Nemrég ismét így tett, amikor egy elegáns, mélyen kivágott estélyiben pózolt az Instagram-oldalán. 
  • Bryan Adams a hétfői budapesti koncertje előtt találkozott a Madách Színház Pretty Woman című musicaljének stábjával. A színház a közösségi oldalán számolt be a különleges találkozóról, amelyhez egy, a kanadai rocksztárral közös fotót is csatoltak. Bár a Grammy-díjas zenész a fellépése miatt nem tudta megtekinteni az előadást, a Micsoda nő! stábja így is nagyon boldog volt.
  • November 10-én startol a HELL Boxing Kings versenysorozat a miskolci DVTK Arénában, ahol a profi ökölvívók mellett ismert hazai celebek is ringbe szállnak. A nemzetközi verseny tétje hatalmas, hiszen a súlycsoportok győztesei a 100 ezer dolláros fődíj mellett a WBO övét is hazavihetik. Istenes Bence, aki Molnár Áron helyére lép be, már gőzerővel készül a kihívásra, és most meg is mutatta az elszántságát egy különleges edzéstechnikával: bokszzsáknak használták az edzőteremben. 

(Borítókép: Bryan Adams. Fotó: Mike Lewis Photography/Getty)