Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb külföldi és hazai hírességek.
  • Véget ért a Sztárban Sztár All Stars évada, amelyet Peter Srámek nyert meg. Az énekes nemrég az Instagram-oldalán mesélt arról, hogy még most sem tudta feldolgozni a győzelmét, és elárulta, mit is tanult a műsorból.
  • Egy évvel ezelőtt még másik színésznővel járt jegyben a Brasch Bence, de most úgy tűnik megtalálta az igazit: az Instagramon jelentette be, hogy feleségül vette szerelmét.
  • Szinetár Dóra olyan fotót posztolt az Instagram-oldalára, amelyen fiának felesége is látható. Marci több mint 10 éve van együtt feleségével, Bogival. 
  • Britney Spears az Instagram-oldalán jelentette be, hogy újra megházasodott. A rajongói szinte sokkot kaptak a hírtől, hiszen az énekesnő írása alapján saját magához ment feleségül. „A nap, amikor hozzámentem magamhoz. Lehet, hogy kínosnak vagy hülyeségnek hangzik, de szerintem ez a legbrilliánsabb, amit valaha is véghez vittem” – írta az Instagramon a botrányhős énekesnő
  • Rangos rendezvényen vett részt Dua Lipa és Zendaya, ahová merész szettben érkeztek. Mindketten Cher előtt tisztelegtek, a legendás énekesnő beiktatására érkeztek a Rock and Roll Hall of Fame-be. Dua Lipa számtalan fotót megosztott az eseményről, amelyen együtt énekelt Cher-rel, de közös fotója is van a legendás énekesnővel és Zendayával. 

(Borítókép: Dua Lipa. Fotó: Arturo Holmes/Getty)