Mai Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence karjaiban várja a szombatot, amikor végre versenybe szállhatnak a Tv2 Dancing With The Stars versenyében. Az énekesnő rutinos táncos, tehetségét egyszer már megmutatta az RTL-en, a Szombat esti láz negyedik évadában is, ahol Markó Róbert oldalán lépett színpadra. 

„Nagyon sokat készültünk és alig várjuk, hogy parkettre léphessünk Mátéval! Legyetek velünk!" – írta követőinek a posztja alatt.

  • Alessandra Ambrosio, aki az egyik leggazdagabb Victora's Secret modell, még mindig nem a fehérneműmárka legutóbbi, múlt heti bemutatóján nosztalgiázik.

A New York-i show után az afterparti sem volt kevésbé dögös, ahogy a brazil modell fotói is bizonyítják.

  • Bódi Csabi jótékonykodott, és egy gyógyíthatatlan beteg kislány, Lili álmát váltotta valóra.

„Az volt az álma, hogy találkozhasson velem. A @csodalampaalapitvany közbenjárására az álma valóra vált, az öltözőben nagyon jót beszélgettünk és nevetgéltünk. Abszolút nem lehetett rajta észrevenni , hogy milyen megpróbáltatásokon esett és esik át nap, mint nap. Megígértem Lili-nek, hogy majd az esküvőjében baráti szívességből elfogom énekelni az Aranyesőt, a drága jó ISTEN áldja meg őt és az édesapukáját, sajnos az édesanyukája két hónapos korában elhagyta őket" – írta fotójához az énekes.

  • Kim Kardashian 44 éves lett, és Instagram oldalán osztotta meg, hogyan ünnepelte meg születésnapját. A jeles eseményen jelen volt egy bézs színű torta, a modell pedig egy olyan szűk latexruhába préselte magát, hogy szinte fájdalmas nézni, a kiszabadulni vágyó melleit.
  • Szabó Zsófia is nagyon készül a Dancing With The Stars kezdetére, amiben Andrei Mangra partnereként lép majd a parkettre. A műsorvezető és a táncos, aki korábban Tóth Andi párjaként már megnyerte egyszer a versenyt, igencsak egy hullámhosszra kerültek a próbákon, és csak úgy izzik közöttük a kémia. Ezt jól mutatja az a fotó, amit Szabó az Instagram oldalán osztott meg követőivel. 

(Borítókép: Szabó Zsófia. Fotó: Németh Kata, Index)