Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Svájcban megrendezett UEC freestyle-Európa-bajnokságon több helyen arccsonttörést szenvedett Kempf Zozo. A kerékpárost a baleset után folyamatos megfigyelés alatt tartották és a családja is rögtön a svájci kórházba utazott, hogy mellette legyenek. Azóta itthon lábadozik, most pedig az Instagram-oldalán mutatta meg a hegeket az arcán.
  • Kárpáti Rebeka egy nagyon sejtelmes fotót osztott meg magáról az Instagram-oldalán, amelyen fodros, fekete ruháját felhúzva villantotta meg a combját a követői nagy örömére. Az influenszer azt is leírta a bejegyzésben, hogy a fotóval ellentétben a valóságban éppen egy hosszú nap fáradalmait piheni ki.  
  • Elképesztő átalakuláson ment át néhány hónap alatt Mardoll. A rapper mindig is kerekded idomokkal büszkélkedett, ám most egy testépítő verseny kedvéért rengeteget fogyott és ki is gyúrta magát. Az Instagram-oldalán megosztott friss fotón kísértetiesen hasonlít édesanyjára is, aki korábban szintén indult testépítő versenyen.
  • Figyelemfelkeltő, őszi fotósorozatot osztott meg magáról Megyeri Csilla. A műsorvezető az első néhány képen egy bőr miniruhában pózol, szerelését pedig egy fekete csizmával dobta fel.
  • Néhány hónapja jelentette be Weisz Fanni azt az örömteli hírt, hogy kisbabát vár, illetve, hogy a szerelme ezzel egyidőben a kezét is megkérte. A kismama azóta időről-időre megoszt magáról egy-egy képet, így rajongói láthatják, hogyan növekedik a baba. A fotó ide kattintva látható. 

(Borítókép: Kárpáti Rebeka. Fotó: Németh Kata/Index)