A kika karácsonyi vására lenyűgöző kínálattal várja minden kedves vásárlóját, mindenkit, aki elbűvölően hangulatossá szeretné varázsolni az otthonát és a téli ünnepeket. A díszes tálak, vázák, díszpárnák és gyertyatartók a karácsony mesés, meleg hangulatát hozzák el otthonunkba. Ebben az esztendőben meghatározó színek a vörös, az arany és a lila. A színek mellett a formák változatossága és a különleges anyagok használata is jelentős szerepet játszanak. Egy szépen megterített asztal varázslatos színekben pompázva, harmonizálva a karácsonyfa díszeinek ragyogásával, mesés ünnepeket ígér. Az idei év különlegessége a színek és formák merész kombinációja, amely szinte követelményként jelenik meg minden dekorációban.

Az idei karácsony meghatározó trendjei:

„gold romance” – arany – barna – bronz színekkel

„redberry” – vörös és pink és lila árnyalatok vegyítésével

„obsession” – a lila, fehér és ezüst színekkel

„ferny” – a zöld és a narancsos sárga csillogásával

„magical” – a kék és arany ötvözete

„dreams” – a fekete, ezüst, fehér és egy leheletnyi rózsaszín érdekes kombinációjával.

Advent, Advent...

Szívhez szóló dekorációs ötletekkel találkozik a vásárló a kika áruházakban: klasszikus lakásdíszek, játékos, elegáns, rendhagyó ajándékötletek, de mindenekelőtt a tél legfontosabb darabjai – a gyertyák! Áruházainkban a tömbgyertyáktól a teamécsesekig hihetetlen kínálatot mutatunk be – óriási színválasztékban, különböző méretekben és formákban, ráadásul minden egyes darabhoz megtalálhatják a hozzáillő gyertyatartót ugyanúgy számtalan különböző formában. Már maga a gyertyafény elvarázsolja a lakást és melegséget sugárzó fénnyel, tölt be mindent a hűvös napokon.

Ünnepi hangulat

Nincs ünnep ünnepi asztaldíszek nélkül, így a kikában természetesen minden, megtalálható, amire ehhez szüksége lehet! Kezdve az alkalmi terítőktől, egészen az összes szükséges kiegészítőig, melyek színben és stílusban harmonizálnak – legyen szó szolid és visszafogott, vagy akár erőteljesen ragyogó díszítésről. Ha kreatív dekorációról van szó, mi nem ismerünk határokat! És hogy bebizonyítsuk, ötleteink milyen praktikusak, íme egy példa: őszi dekorációját az adventi időszakban is használhatja, de ugyanúgy a karácsonyi kiegészítők jól mutathatnak egy őszi, hangulatosan feldíszített asztalon, hiszen dekorációs termékeink színviláguk miatt jól egészítik ki egymást. Így tehát a vázák, gyertyatartók, tálak és asztalterítők mind az őszi, mind pedig az adventi és karácsonyi alkalmakhoz is kiválóak lehetnek.

Ötletes ajándékok

Csodálatos trendi karácsonyi dekorációink között megtalálja mindenki a kedvére valót. Azokat ,akik előrelátóak és már november elején gondoskodnak a karácsonyi ajándékokról, már most jobbnál jobb ajándékötletekkel halmozzuk el. Egy puha karácsonyi mackó a játékos kedvűeknek, vázák és díszek a romantikus álmodozóknak, elegáns ékszertartók a hölgyeknek... De leginkább úgy győződhet meg kitűnő kínáltunkról és az ötletes ajándékokról, ha ellátogat áruházunkba, ahol Magyarország egyik legszebb és legnagyobb karácsonyi vásárát tekintheti meg. Egy látogatást megér, nem igaz? Szeretettel várjuk!