A nyereményjáték lezárult.

Megtekintheted a nyertesek listáját.

toltsdle

Erre a nyereményjátékra csak Internet Explorer 8 böngésző alatt tudsz regisztrálni. Ha szeretnéd beszerezni a legbiztonságosabb és az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb, Index tartalmakkal is feltöltött böngészőt IDE KLIKKELJ.

Milyen is az Xbox 360 Elite?Az alap a Microsoft népszerű játékkonzolja megannyi sikerjátékkal, ám ez a változat még többet nyújt, nagy felbontású HD élményt, 120 gigabájtos beépített merevlemezt az adatok tárolására, és elegáns fekete kivitelt, hogy ne csak a képernyőre, de magára a konzolra is jó legyen ránézni. 

Milyen is a Microsoft ARC egér? Ez az egyedülállóan stílusos beviteli eszköz könnyen összecsukható és szállítható, mint egy notebook egér, ám precíz és kézre álló, mint egy normál, asztali változat. Vezeték nélkül kapcsolódik a géphez, szállításkor pedig könnyen elrejthető benne az apró USB-s csatlakozó is. 

Miért soroltuk fel a két Microsoft termék tulajdonságait? Mert most egyetlen regisztrációval megnyerhetőek! 

A nyereményhez nagyon egyszerű út vezet. Csupán regisztrálni kell az alábbi mezők használatával - ezt pedig Internet Explorer 8 böngésző használatával lehet megtenni. A regisztrált játékosok között 2010. május első hetében kisorsolunk összesen 50 DB MICROSOFT ARC EGERET és 4 DB XBOX 360 ELITE JÁTÉKKONZOLT! 

Milyen is a nyeremény érzése? Erre a kérdésre már szerencsés nyerteseink válaszolhatnak hamarosan!

Nyereményjáték szabályzat