Az országos felsőoktatási szépségverseny végre elérkezett a jubileumi évéhez és ezzel együtt az elődöntőhöz! Idén ugyanis 5. alkalommal rendezik meg a Playboy Energy bemutatja: J.PRESS Főiskolák szépe és Mr. College szépségversenyt, amelynek május 7-én, a budapesti – és egyben európai nívójú – White Angel ad otthont.

A vidéki és budapesti előválogatók végeztével, a zsűrinek – legalábbis reméljük – hogy sikerült kiválogatni a legszebb, legdekoratívabb hölgyeket és természetesen a legsármosabb urakat. A budapesti előválogatón már a szemmel levetkőztető és domborulatokra éhes személyek is kielégülhetnek, hiszen a versenyzők már fehérneműben is megmutatják – vagy éppen eltakarják – bájaikat és külső adottságaikat, de azért reméljük előbbit tapasztaljuk majd!

A Playboy Energy bemutatja: J.PRESS Főiskolák szépe és Mr. College rendezvénynek minden évben meg volt a maga sajátossága, volt amikor a tanga hódított, volt hogy a több volt a szilikon, mint az egy négyzetméterre jutó nyálcsorgatók száma, de olyan is előfordult, amikor a visszafogott, elegánsabb bikinik hódítottak. Ebből kiindulva mindenki csak találgat, hogy az idei Aphroditék és Adinoszok vajon milyen gúnyában lesznek, vajon mi lesz az év trendje?! Az előválogatón már láthattuk, hogy a csajoknál a latex volt a befutó szett, de mint tudjuk, mindig a fehérnemű-kollekció teszi fel a fahéjat a tortára.

Az elődöntő zsűri körében találkozhatunk majd a Crystal agyával, Kasza Tibivel, a Bad Boyzos Alexisszel, a rúd és strip-királynővel, Pirner Almával, Köböl Anitával, a Velvet arcával, valamint a tavalyi nyertesekkel, Csábi Tündével és Szabó Kristóffal. Az idei verseny persze nem csak azt a kérdést veti fel, hogy a zsűrinek milyen külső kvalitást preferál majd, de az is hogy melyek lesznek azok a felsőoktatási intézmények, ahol a legjobb a genetikai állomány – természetesen a jelentkezők alapján. A másik nagy érdekesség, hogy az idei jubileumi évben – ez eddigi évektől eltérően – a szervezők szeretnék „iskolás” feladatokkal megtréfálni a versenyzőket, ennek értelmében pedig különböző klasszikus, sulis misszió elé állítja majd Zita és Zola az elődöntősöket.

A háziasszony továbbra is, a már a tavalyi műsorokról jól ismert fotós-modell, Debreczeni Zita, ceremóniamester partnere pedig a hazai zenecsatorna zenész-műsorvezetője, Ujvári Zoltán Szilveszter, vagyis Zola. Általános tény, hogy a hölgyversenyzők minden évben félnek a pasi műsorvezetőktől, de Zola mindannyiunkat megnyugtatott, hogy feltétlenül fontos a versenyzők bíztatása és lelkesítése. De azért egy-két pikáns megjegyzést mindenképpen várunk majd Tőle is május 7-én a White Angel-ben! Hölgyeknek az olaj, uraknak a ramborágó kötelező!

További információ: www.foiskolakszepe.hu