Tudod mit jelent „honfoglalózni”? Nem?! A 9 és ½ randi sztárja, Pepe, és Polgár Csaba vagy a Dumaszínházas srácok most megmutatják! Színházak csatái élőben!

Tuti, hogy titokban már mindenki legalább egyszer ült úgy a számítógépe előtt, hogy semmi másra nem vágyott, mint hogy elfoglalja Győr-Moson-Sopron megyét. Igen, a Honfoglaló nevű, gyorsan függőséget okozó online játékról van szó. Ezen a hétvégén azonban élőben, kamerák kereszttüzében megy a harc! Celebek, színészek, humoristák tippelnek, küzdenek, harcolnak, nyernek és veszítenek – nézd meg kedvenceidet élőben a Trafó nagytermében!

A világszerte népszerű online kvízjáték most életre kel színházi társulati-tagok játékával és Scherer Péter műsorvezetésével. A játékba nevezett 27 vidéki és budapesti színház azért méri össze tudását, hogy a következő évad költségvetését több millió forint értékű média-megjelenéssel gyarapíthassa.

Az elődöntők során minden egyes alkalommal kilenc-kilenc színházból delegált 2-3 fős csapat mérhette össze tudását. Minden elődöntőből a három legsikeresebben csatázó csoport jutott tovább.

Az első megmérettetésen hihetetlenül izgalmas versenyben a Duna Művészegyüttes, a Színház- és Filmművészeti Egyetem, és a Tatabányai Jászai Mari Színház jutott tovább. A márciusi illetve az április elődöntőkön olyan kiváló társulatok-alkotók mérkőztek egymással mint a Momentán Társulat, a KoMa Társulat, a Dumaszínház vagy épp a Vígszínház művészei, május 16-án a  középdöntőn pedig tényleg a legjobbak csapnak össze, hiszen ez már a pécsi döntő előszobája!

A csatázók közül páran, a teljesség igénye nélkül:

Ascher Tamás

Hegyi Barbara

Jordán Tamás

Litkai Gergely

Kovács Patrícia

Polgár Csaba

Részletek a résztvevőkről, csatákról és a játékról – képpel, videóval, best of pillanatokkal!

http://szinhazakcsatai.honfoglalo.hu

Videó-ajánló:

http://www.youtube.com/watch?v=xJfDODAMUgI

Részletek a programról:

http://www.trafo.hu/programs/1881

Május 16-a Trafó Kortárs Művészetek Háza 15 óra

cím: Budapest 1094 Liliom u. 41

Jegyek a helyszínen, illetve a https://trafo.jegy.hu oldalon kaphatók.

Tel.: +361-215-1600