SIÓ adomány az árvízi védekezőknek

2010.05.25. 10:05 Módosítva: 2010.05.25. 10:19

A SIÓ-ECKES Kft. többmillió  forint értékű gyümölcslevet ajánlott fel az Észak-Magyarországot sújtó árvíz ellen hivatásos és önkéntes védekezőknek. Az adományt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal egyeztetett helyszínekre szállítja a cég.

Mindazok, akik nem szorultak eddig segítségre, nem tudják, hogy a katasztrófavédők milyen kemény munkát, milyen zord körülmények között végeznek. Elhivatottságuk, a mások megmentéséért folytatott küzdelmük csak alkalmanként kerül a köztudatba. Ön elgondolkodott már azon, vajon milyen lehet a nap-nap után helyt állni értünk, helyettünk, az elemekkel folytatott küzdelemben, vagy az okozott károk elhárításában?

A SIÓ-ECKES vezetősége szerdán  úgy döntött, hogy 20 raklapnyi terméket ajánl fel az Észak-Magyarország  árvíz sújtotta területein dolgozó hivatásos és önkéntes katasztrófavédőknek.

Tegnapi megkeresésünket követően a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vette fel a céggel a kapcsolatot, és ma (2010. május 21. péntek) délután az egyik miskolci szállítmányozási partnerünk támogatásával, aki szintén térítésmentesen vállalta, juttatjuk el a mintegy 26 ezer darab 0,5 literes SIÓ Fresh&Fruit terméket a Katasztrófavédelmi Igazgatóság miskolci központjába, valamint közvetlenül az általuk megadott gátakhoz (Edelény, Ónod, Sajószentpéter, Ócsanálos, Salgótarján).

A mi világunk. SIÓ

További információ:

www.sioeckes.hu