Az első nyári napon Kemény-legények rótták a sorokat az egyik nagyáruház polcai között; Kemény Dénes szövetségi kapitány és három olimpikon vízilabdás a saját arcképével ellátott Theodora ásványvizekből vásárolt magának. A Kékkúti Ásványvíz Zrt. új címkéit a szövetségi kapitány és maguk a vízipólósok mutatták be.

A Theodora ásványvizeken ezentúl hat olimpikon vízilabda játékos és a háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, Kemény Dénes arca tűnik fel. . A különböző Theodora palackok címkéin két kapus, Gergely István és Szécsi Zoltán, valamint Kis Gábor, Hosnyánszky Norbert, Biros Péter, Madaras Norbert és Kemény Dénes szerepel. A képek mellett a legendás pólósok életútja, legnagyobb sportsikerei is olvashatók.

Az új palackokról Gergely István, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert rántotta le a leplet a kapitány segítségével. Az ünnepélyes pillanat után bevásárló túrára indultak, és maguk is vásároltak a saját arcmásukkal díszített ásványvizekből.

A Kékkúti Ásványvíz Zrt. 2008 óta támogatója a magyar vízilabda válogatottnak és a Magyar Vízilabda Szövetségnek. A 'vizes barátság' most a Theodora palackokon folytatódik. „Ásványvizünk, a Theodora különleges utat jár be a föld alatt, amíg a felszínre érkezik. Ahogy az ásványvíz, úgy világhírű vízilabdásaink is páratlan életutat járnak be. Örülünk, hogy ezeket az egyedi életutakat több millió palackon mutathatjuk be" - mondta Henrik Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója az új címkék kapcsán.