Mostantól nem kell lemondanod kedvenc műsoraidról: az IPTV segítségével a foci-vb alatt sem maradsz le kedvenc sorozatodról.

Ha szeretnéd, hogy ne csak a fociról szóljon a nyár a tévében, válaszd a digitális kép- és hangminőséget nyújtó IPTV szolgáltatást, amely megoldja az eltérő tévézési szokásokból adódó családi viszályt. Az egyre népszerűbb, mind több helyen megrendelhető, és a tévézést alapjaiban átalakító, interaktív IPTV a széles csatornaválasztéka mellett számos érdekes és hasznos lehetőséget tartalmaz: ilyenek például a megállítható, visszatekerhető élő adás, a több mint 500 mozifilmet már tévépremier előtt kínáló Videotéka, az elektronikus műsorújság, a programozható műsorrögzítési lehetőség, a gyerekzár stb.

Persze ha érdekel a foci, az IPTV legújabb fejlesztése számos meglepetést tartogat: érdemes kipróbálnod az IPTV-n külön díj nélkül elérhető Foci-vb Interaktív alkalmazást, és szurkolj úgy, mint még soha! Az megoldás segítségével akkor nézheted meg kedvenc csapatunk közvetítését, amikor csak kedved szottyan hozzá! Ráadásul mindezt akár HD-minőségben. A most kifejlesztett Foci-vb Interaktív alkalmazással a csapatokról, csoportokról, helyszínekről hasznos információkat, percre pontos híreket olvashatsz, kvízjátékot játszhatsz a tévéképernyőn, és ami talán a legfontosabb, a világbajnokság végéig 0 forintért nézheted meg a világbajnokság – MTV által közvetített – összes meccsét, ahányszor csak akarod. Mindezen túl, a Foci-vb Interaktív alkalmazáson elérhető T-Home Góltotó keretében olyan értékes T-Home Digitális Otthon eszközöket lehet nyerni, mint az Xbox 360TM Elite FIFA VB csomag, a Médiatár 500 és a SONY PRS300 típusú eBook. Mindehhez a mérkőzések végeredményét kell a képernyőn keresztül minél pontosabban megtippelned.

A T-Home az új előfizetőknek most havi 2590 Ft-ért kínál digitális minőségű IPTV szolgáltatást – IPTV Alap csomagban T-Home internet és telefon mellé, egy éves hűségidővel, T-Home kedvezménnyel, 990 Ft belépési díjjal.

További részletek a www.t-home.hu-n vagy a T-Pontokban találhatók.