- Celebkemping nyílik a felsőoktatási fesztiválon -

Ákos, celebkemping, magyar zenekarok minden mennyiségben, több tízezer egyetemista és főiskolás. Ez és a megszokott jó hangulat garantált 2010 legnagyobb hallgatói buliján, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, július 13-18. között, Pécs-Orfűn.

Idén július 13-18 között újra megrendezik Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a legrégebbi, legnagyobb kulturális- és könnyűzenei fesztivál Magyarországon. Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar fiatalok által látogatott, évről-évre más helyszínen megrendezett bulinak idén Pécs-Orfű ad otthont, amely kiváló természeti adottságaival egyre több szórakozni vágyót vonz. Emellett már csak hab a tortán az a pazar zenei kínálat, amelyet 2010-ben prezentálnak a szervezők. Az EFOTT a Ladánybene 27 0. napi, jubileumi nagykoncertjével indul, majd Ákos fellépésével folytatódik, aztán a nagyszínpad utolsó fellépőjeként a hazai pályán játszó Kispál és a Borz ad koncertet.

Idén még egy különlegességre is számíthatnak az egyetemisták és a főiskolások, ez pedig a celebkemping. A felsőoktatási intézmények hetek óta vadásznak a sztárokra, hogy megnyerjék az egyetemek, főiskolák közötti versenyt és mind több hírességet hívjanak meg a fesztiválra. Benkő Dániel, Havas Henrik, Aigner Szilárd, Vad Kati, Hajas László már biztosan ott lesz a kempingben.

A legnagyobb hallgatói buli 2010. július 13-18. között idén Pécs-Orfűn várja a szórakozni vágyókat!

EFOTT - csak szabadon...