Egy karkötő-óra külöböző színekben a New Yorki MOMA design boltban. Ez ejtette rabul a fiatal olasz vállalkozót Ale Fogazzit, a Too Late márka alkotóját. Ale olasz stílusban értelmezte újra a termék tervezési koncepcióját ami kötelező darabbá tette az órát. A Too Late órák az azonnaliságot, pimaszságot és iróniát jelentik. Eze digitális órák dátumot (hónap-nap) mutatnak. A többféle színű és formájú modellek innovatív anyagból készülnek. Ütés-, karcolás-, és vízállóak, és minen körülménynek és ízlésnek megfelelnek.

A legtöbb divatkövető ember egyidőben többféle, különböző színű órát visel. A Too Late óráit a nap 24 órájában, a hét minden napján viselhetjük: iskolában, munkában, irodában, szabadidőben egy egzotikus tengerparton vagy menő éjszakai klubban. A Too Late-tel Te rendelkezel saját időddel, kiélheted magad, miközben nem figyeled, csak érzed az időt. Az Aurora kollekció azon embereknek készült, akik egyedivé és divatossá kívánják tenni éjszakai megjelenésüket. Öt elegáns színárnyalatban kerül forgalomba, melyek fényt visznek az éjszakába. Bámulatba ejtő kettőssége: a nappal színei és az éjszaka pezsgése. Újdonság az ACD kollekció 5 féle színben vibrál a 80'as évekbeli Chicagoi éjszaka ritmusával. Ezek a felvillanyozó és ragyogó színek még izgalmasabbak, hiszen mindig másképp mutatnak attól függően, ahogy variálod őket. Remixed By Tony Ranidro A 2L8 LAB bemutatja a Tony Ranidro által újraértelmezett TOO LATE órák 5 egyedi darabját

Az új TOO LATE projekt, az innovációt és egyediséget alapvető fontosságúnak tartja. Az első 2L8 LAB ihlette 5 darabos kollekciót Tony Ranidro tervezte. Mind az 5 darab egy hiper-színes csomag része, de külön-külön egyedi mintákkal és üzenettel bírnak. A szeptember második felében megjelenő kollekció limitált darabszámban kerül forgalomba!